ÅRET SOM GIKK 2017 / DEL 1

Vi begynner å nærme oss slutten av 2017, og som tiden har gått. Det stresser meg som vanlig, men det er da ikke mye å gjøre med den saken. Jeg kan i hvert fall si at dette året har vært helt utrolig innholdsrikt! Jeg har fått opplevelser og venner for livet. Da jeg skulle skrive dette innlegget måtte jeg bla gjennom arkivet, og dere aner ikke hvor glad jeg ble for at jeg har denne bloggen. Tanker, hendelser og bilder er foreviget og gode minner er bare et tastetrykk unna. 

JANUAR + FEBRUAR: Disse to månedene var definitivt de aller beste i løpet av hele 2017! Jeg er fortsatt like takknemlig og glad for å ha fått lov til å være med på Paradise Hotel og oppleve det jeg har fått oppleve. Jeg savner det enda, og det gjør ekstra vondt å tenke på at de antakeligvis drar ny deltagere nedover om et par dager. Jeg vil være med, haha. Åh, nei men jeg vil bare si igjen hvor bra jeg hadde det i januar og februar. 

HØYDEPUNKT: Hele Paradise Hotel-opplevelsen. 

NEDTUR: At jeg ikke vant, haha. 

MARS: Dette var en måned hvor det skjedde utrolig mye spennende og nytt! Jeg hadde akkurat kommet hjem fra Mexico, og det å se venner og familie igjen var skikkelig hyggelig. Det ble ikke så mye tid til de i denne perioden, fordi jeg enda var inne i boblen min. Jeg levde i Pærra-rusen hele måneden, og herregud som jeg savner den tiden. Alle var fortsatt venner, og vi samlet oss stadig for å se episoder, lage mat eller bare henge. Vi delte denne tiden med hverandre, og akkurat dette ville jeg ikke byttet ut for noe. Ingen andre forstod hva vi gikk gjennom, eller hvordan ting var der og hvordan ting var nå. Sofie bodde omtrent hos meg, noe som var superkoselig og det ble sikkert at dette ikke var et PH-vennskap som ville forsvinne med “famen”. 

Processed with Rookie Cam

HØYDEPUNKT: Nå blir det mye PH-snakk her, men det var definitivt premierefesten! Det var så stas, og jeg var så spent. Alt var nytt, og vi ante jo ikke hvordan noe kom til å bli fremstilt på TV eller hvordan det var å snakke med media og sånt. Premierefesten var så bra! Jeg følte meg så fin, svarte rett på alle spørsmålene i testen til VGTV (snikskryt), var sammen med alle de fine menneskene som jobbet med oss i Mexico og de fine deltagerne. Det var en helt perfekt kveld!

NEDTUR: Det må ha vært å komme hjem fra Mexico. Jeg sleit veldig med å finne tilbake til en normal hverdag med rutiner. Det å spise var vanskelig, å rydd virket som tidenes jobb og jeg sleit skikkelig med å sove. 

MEST LESTE INNLEGG: Her kommer svaret på det alle lurer på 

APRIL: Ting begynte å bli mer normalt. Jeg var tilbake i jobb og flere rutiner enn hva jeg var måneden før. Jeg var veldig sosial, noe som var godt. Det ble fortsatt tilbragt mye tid med en del fra Paradise. Teele, Henote og jeg hadde for eksempel en jentekveld hvor vi satt og snakket i flere timer om ting vi hadde på hjertet i forbindelse med tiden på hotellet, ting som skjedde etter vi kom hjem og livet generelt. Det var så hyggelig.

Morten, Sofie, Martine og jeg spilte inn en video med funfacts til dere og jeg fortalte dere hemmeligheter om meg. Det var også påsketider, og jeg brukte fridagene til å dra hjem til Larvik med resten av gjengen. Det var en innholdsrik tur, haha. Jeg ble så full og i taxien på vei til utestedet trodde jeg vi var på vei hjem, wopsi. Jeg hadde tidenes diva-oppførsel den kvelden, skammer meg enda. Vel, egentlig ikke så mye, jeg er ganske diva haha. I tillegg skjedde det en stor forandring. Jeg flyttet nemlig ut fra min gamle leilighet og mine beste roomies!

HØYDEPUNKT: Sofie og jeg flyttet sammen! Herregud, der gikk det fort i svingene. Plutselig stod hun på jobben min og sa hun hadde fått en leilighet og om jeg ville flytte inn sammen med henne. Hvorfor ikke, tenkte jeg! Så da ble vi roomies. Det var jo litt spennende. Vi hadde bare kjent hverandre i noen måneder, og to av de var i en veldig spesiell setting. Når det er sagt merket jeg med en gang at vi kom til å bli venner. Ett minutt etter at jeg møtte henne på hotellet på Gardermoen før avreise følte jeg at vi hadde kjent hverandre for alltid, haha. Det har heldigvis gått over all forventning, og hun er virkelig verdens beste roomie! Vi har det så koselig her hjemme. 

NEDTUR: Jeg var så fattig! Haha, det var helt forferdelig. Jeg hadde ikke jobbet på to måneder og pengene jeg satt av før jeg do fløy avgårde. Det var ikke så rart med tanke på at jeg ikke gjorde annet enn å feste og spise ute. Så dum. 

MEST LESTE INNLEGG:  Vi kvinner er mer enn noe du kan penetrere

MAI: I mai var det mye kos, i hvert fall ser det slik ut i følge arkivet mitt. Jeg brukte antakeligvis alt for mye penger på å spise og drikke ute, men herregud så moro jeg hadde den den måneden. Sofie, Julie og jeg endte opp med en av de morsomste kveldene i mitt liv etter en spontan kveld på Lawo terrasse. Vi skulle ta ett glass cava og chille, men det endte fort på fem flasker og fylla, haha. Jeg var i møte med Side2, og fikk tilbud om kontrakt yei! Jeg fikk ikke fortelle det til dere enda, men jeg var sykt lykkelig på innsiden.

HØYDEPUNKT: Her blir det delt førsteplass mellom Trondheimsturen med Sofie og Morten og 17. mai! Trondheimsturen var så koselig! Vi vandret rundt i den fine byen, dro på Rosenborg-kamp på Lerkendal (noe jeg ikke har vært på side jeg var liten, så moro), drakk helt sykt gode drinker på Solsiden og var på Cava-søndag! Det var en skikkelig fin tur, og jeg koste meg nesten litt for mye så jeg endte opp med å bli syk haha. 17. mai var virkelig den beste på mange år! Vi hadde en superkoselig champagnefrokost før vi dro på Taket på Steen & Strøm. Vi danset og koste oss hele dagen, før vi dro hjem og skiftet for så å dra på vors og videre ut på byen. En perfekt feiring!

NEDTUR: Jeg var så sinnsykt allergisk. Det var som om jeg gikk rundt med influensa. Jeg hadde det helt jævlig faktisk. 

MEST LESTE INNLEGG: Kevin + Andrea

JUNI: Sommer! Den aller første sommermåneden kom brått på, men det gjør da ingenting. Jeg satt igang med sommer-moro ganske tidlig. Sofie, Martine, Morten og jeg dro til Tønsberg for å være med på en sommerfest. Det var så moro, herregud for en kveld! Jeg brukte mer tid sammen med vennene mine etter å ha kommet tilbake til det virkelige liv, og det var superkoselig. 

HØYDEPUNKT: Jeg ble offisielt Side2-blogger! Herregud, dere aner ikke hvor lykkelig jeg var da. Det var så sykt. Jeg har alltid sett opp til Side2-bloggere, og tenk på hvor heldige de er som er del av et sånt team. De har noen som tror på dem, og jeg føler på en måte at i det man får en kontrakt tar man steget opp og ting blir mer seriøst. Det var bare helt utrolig fordi det var noe jeg hadde drømt om helt fra jeg startet å blogge. I tillegg må jeg nevne finalefesten til Paradise! Det var så utrolig kult å stå nede i salen og se seg selv på storskjerm, møte alle som har jobbet med oss, møte Ulrikke Falch (hello største fan ever) og ikke minst bruke gullkjolen min!

NEDTUR: Det ble satt igang et forferdelig drama mellom Paradise-jentene hvor alle kom med beskyldninger mot alle via bloggene sine i stede for å snakke sammen. Utrolig barnslig og unødvendig, og jeg skal innrømme at dette virkelig gikk innpå meg. 

MEST LESTE INNLEGG: Jeg kan endelig dele en skikkelig gladnyhet

Det var den første halvdelen av året. Neste kommer i desember!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg