DETTE SKJER I HELGEN

De siste ukene har jeg skrevet et innlegg om hva jeg skal i helgen, og det virker å slå an. Derfor kommer jeg med enda ett! Jeg håper bare formen blir bedre, men satser egentlig på at nattens søvn gjør det siste lille underverket slik at jeg er helt frisk til i morgen. Det skjer nemlig en del denne helgen jeg ikke vil gå glipp av!

Fredag

Jeg skal i møte med Side2 klokken 10, for å snakke blogg. Det blir veldig deilig å få snakket om litt av hvert, så jeg ser frem til det møtet! Det er alltid like hyggelig å være der, i tillegg har de så god kaffe, hehe. Jeg aner ikke hvor lang tid det møtet kommer til å ta, men jeg har uansett ingen store planer før på ettermiddagen. Jeg har min tredje PT-time kvart over fem, og det er alltid like gøy! Det å skaffe meg en personlig trener er det lureste jeg har gjort på lenge. Jeg trengte at noen forteller meg hva jeg skal og ikke skal gjøre, og nå er motivasjonen virkelig tilbake. Det å ha ligget syk i to dager gjør at energinivået er litt lavere, men motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å trene igjen. 

Lørdag

På lørdag har jeg min aller siste arbeidsdag i min nåværende jobb, og jeg jobber med en av mine favoritt-kollegaer! Det blir nok litt blandede følelser med tanke på at jeg forlater en jobb jeg har hatt i nesten tre år, men jeg er veldig klar for et nytt kapittel! Etter jobb skal jeg rett på trening, og da står intervaller på planen. Det er en perfekt start før jeg skal besøke min eks roomie og bestie som har flyttet helt avgårde til Bygdøy! Jeg vet, så langt. Det ser ut som hun har fått det veldig koselig da, så vi skal til henne, spise masse godt og se Side om Side. 

Søndag

Min favorittdag! På søndag skal jeg sette meg ned og planlegge uken som kommer. Det vil si at jeg skal legge opp alt med jobb, trening, blogg og mat slik at jeg har full kontroll hele uken. Det er noe jeg prøvde for første gang denne uken, og det funket kjempebra! Det tar litt tid, men det gjør jo ikke noe når det er søndag og man har fri hele dagen. Jeg skal også vaske leiligheten, skifte på sengen og rydde litt i klesskapet. Det er helt sykt hvor fort det blir rotete… Når alt dette er gjort skal jeg på trening for å gjennomføre ukens siste økt, og så slappe av i sofaen med en koselig søndagsfilm. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg