HELGENS PLANER

Reklame | eget klessalg / annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

FREDAG

Nå skal jeg ta en dusj og pakke all bagasjen min klar før jeg går ned for å spise frokost. Så er det ikke stort som skjer før jeg reiser hjemover mot Kristiansand. Ingen av flyene tar særlig lang tid, men med all venting på flyplass og transport så lander jeg ikke i Kristiansand før klokken seks i kveld…

Morten henter meg på flyplassen og så drar vi rett på IKEA. Vi har en del ting vi skal returnere som vi ikke brukte til kjøkkenet og så skal vi kjøpe med noen klesstativ og hengere til klessalget på søndag! Jeg tipper vi stopper innom Coop OBS for å handle (elsker den butikken) og så er det rett hjem til Trulte, tacokveld og film.

LØRDAG 

Hva lørdagen bringer er enda litt usikkert. Vi skal endelig spille inn Siri styrer dagen til Morten (det ble ikke noe sist) så det som skjer det skjer haha. Jeg vil i hvert fall prøve å få til en treningsøkt før vi går hundre prosent inn i prosjekt-Siri, men det har jeg sagt hver dag denne uken og det har ikke skjedd noe mer siden mandag. Nei, så lørdagen kan egentlig by på hva som helst, det blir spennende å se!

SØNDAG

Det er dessverre ikke meldt så fint vær foreløpig. Det jeg virkelig har lyst til er å ha strålende vær og gå en laaaaaang tur med Trulte og Morten. Det er noe av det beste jeg vet! Vi får nå se hva det blir til 🙂

Planen er uansett å vaske hele leiligheten og bytte sengetøy før jeg drar ned til byen for å klargjøre til klessalg med Maren. Det er på Spiregården fra 13-15 og jeg håper å se så mange som mulig av dere. Det hadde vært så koselig å møte dere ansikt til ansikt, og både Maren og jeg selger masse fint!

Når klessalget er over blir det rydding og så skal jeg egentlig bare hjem og slappe av før jeg skal jobbe på kvelden. Det er som regel da jeg jobber best faktisk!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg