HUDANALYSE OG EN HEL DAG MED SPA

Reklame | invitert av Clinique

Hei og god torsdag fra denne badenymfen! Altså, hvor skal jeg begynne? Hvis bare hver torsdag var som denne… Det kan man si, eller så kan jeg si “herregud, jeg elsker jobben min”. Fordi det gjør jeg også, men jeg tror det var på tide med en liten påminnelse på nettopp det.

Jeg startet dagen på Högberga Gård og spa sammen med Clinique. Først og fremst må jeg få sagt hvor utrolig heldig jeg føler meg som fikk lov til å komme hit sammen med et knippe andre flotte influenser. Jeg elsker Clinique og det er nok det hudpleiemerket jeg har kjent til lengst og brukt aller mest. Skapet på badet hjemme er selvfølgelig fullt av Clinique, og de lager i tillegg min favoritt-foundation! De er så bra og jeg er så takknemlig og glad for å få være her i Stockholm sammen med dem.

Dagen startet med frokost nede i “spa-huset” som jeg har kalt de bygningen for. Etter en liten spasertur fra hovedbygningen til spa-huset i morgenkåpe og flip flopps mens snøen lavet ned var overraskende deilig. Det første jeg fikk øye på var utendørsbassenget og da skjønte jeg at dette kom til å bli en helt nydelig dag!

Vi fikk forsyne oss med en deilig frokost. Det ble laktosefri yoghurt med varme bær, glutenfritt brød med ost og agurk, pluss kaffe og juice på meg i dag. En helt grei start det altså, hihi.

Her ser dere de flotte jentene som også reiste fra Norge! Jennie Sofie, Celina Karine og Kaja-Marie. Haha, jeg så nå at alle har dobbeltnavn, det var litt gøy. Egentlig ikke, jeg er litt trøtt etter all spaingen 😂

Jeg hadde ikke møtt noen av dem på forhånd, men de er supersøte og koselige alle tre!

Vi gikk ut for å teste bassenget og selvfølgelig for å ta noen bilder! Det var et varmt utendørsbasseng med utsikt over fjorden, en iskald liten kulp og et innendørs boblebad. Perfekt!

Alle fikk ta hudanalyse med Clinique for å se hvilke produkter som passer best til vår hudtype. De brukte en scanner som scannet ansiktet og så fikk man opp hvilke problemområder man hadde. Jeg fikk trøtt hud, haha. Veldig heldig. Heldigvis var det løsninger og jeg fikk med noen produkter som jeg gleder meg masse til å teste!

Hudterapeuten fra Clinique viste også forskjellen på å rense huden ordentlig før påførelse av fuktighet og det å ikke gjøre det. Forskjellen var så mye større enn hva jeg trodde! Gløden og følelsen når man gjorde det ordentlig var utrolig mye bedre, så nå blir det 3-stegs rens på meg hver eneste kveld.

Jeg tok meg en tur i den iskalde kulpen (hvordan det egentlig så ut kan dere se på Instagram, haha), før jeg løp inn og hoppet i boblebadet for å få varmen i kroppen før lunsj.

Jeg rundet av med en utrolig deilig lunsj! Masse deilige vegetaralternativer og helt sykt gode småpoteter. Jeg spiste til jeg ble stappmett, klarte ikke la være 😉 Du vet når du kjenner at “oi, nå burde jeg stoppe for nå er jeg ganske mett”, jeg fortsatt en god stund etter det hehe. Wopsi. Det var verdt det.

Nå skal jeg gå ned til middag før jeg tar kvelden. Jeg reiser tilbake til Norge i morgen, og selv om det har vært helt fantastisk på event gleder jeg meg til å komme hjem til Morten, Trulte og tacokveld!

 

PS. bildene er redigert med Cape Town i presetpakken. For å lese mer om hvordan jeg redigerer bilder og hvilke presets jeg bruker kan dere lese DETTE innlegget.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg