DAGENS PLANER

Reklame | Huset i Markens / annonselenker Nelly

God morgen, dere! Jeg håper dere har fått en fin start på uken. Min mandag gikk fra å være blåmandag til å bli ganske bra etter gårsdagens treningsøkt. Det var så godt å være tilbake etter å ha vært syk, jeg fikk masse energi og hodet ble mye lettere. Så deilig! Nå tenkte jeg å dele dagens planer med dere, jeg har nemlig en liten liste jeg må gjennom…

TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER

✨ Spille inn YouTube-video. Det er så gøy at dere liker matnyheter så godt, så vi har faktisk handlet inn til å lage en tredje versjon av den videoen! Vi fant enda flere morsomme nyheter på Meny i går og jeg gleder meg skikkelig til å få testet de i dag. Abonner gjerne på kanalen vår her, så kan dere jo se hva vi synes om matnyhetene vi allerede har testet!

✨ Møte med Maren. Vi planlegger noe veldig gøy som jeg håper vi får i gang ganske snart! Vi skal møtes på Panda Panda, helt perfekt å starte dagen der. Alt der smaker himmelsk og er sunt og godt.

✨ Spraytan. Jeg elsker spraytan og har begynt å bruke det mer og mer faktisk, mest når jeg skal noe spesielt og vil føle meg litt ekstra fresh. Før pleide jeg å ta sol en del ganger før slike ting, men det har jeg kuttet helt ut. Det er virkelig ikke bra for kroppen og jeg er livredd for hudkreft, så nå har jeg heller gått over til spraytan. Jeg har funnet et sted jeg virkelig liker her i Kristiansand. På Huset i Markens har de en helt nydelig farge så det ser bare ut som jeg har vært ute i sola en ukes tid. Jeg pleier å blande den lyse og den mørke, da blir det perfekt.

✨ Trene. Planen var å gjøre det på morgenen før spraytan, men det tror jeg ikke at jeg rekker allikevel. Så dette er egentlig bare et pluss, men jeg håper på å komme meg på SATS å få til en kveldsøkt. Jeg får se hvordan det går, men det hadde vært sykt digg om jeg klarte det.

✨ Pakke til Stockholm. I morgen reiser jeg til Stockholm i jobbsammenheng. Jeg grugleder meg som jeg alltid gjør før slike ting, men det har gått fint til nå så jeg håper det fortsetter sånn. Jeg blir i to dager og har fått tilsendt en pakkeliste, så nå må jeg bare velge ut hav jeg vil ha med.

✨ Rydde i klesskapet. Jeg skal ta nok en runde i klesskapet. Det gjør jeg sikkert litt for ofte, men det er egentlig ganske greit for da får jeg bort de plaggene som overlevde forrige runde, men som enda ikke er brukt.

✨ Bytte bil. Vi skal kjøre til Lindesnes og bytte bil med foreldrene til Morten. De har en stor arbeidsbil med masse plass bak og det trenger vi! Det er masse til overs etter kjøkkenjobben som vi må levere tilbake til IKEA også tenker vi å kjøpe med oss en hylle så vi kan organisere kontoret skikkelig. Det blir bra 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg