HELGENS PLANER OG VIXEN-PRAT

God fredag, verdens beste lesere! Hvem andre er klar for helg? Jeg har vel egentlig tatt helgekosen allerede, men jeg har på følelsen at det blir en helt uke med kos haha. Denne helgen skal jeg ut på tur igjen, denne gangen sammen med Morten og nå skal jeg dele helgens planer med dere.

FREDAG. Vi skal straks kjøre ned til byen hvor vi skal møte pappa. Han er barnevakt i helgen og skal bo hos oss for å passe på Trulte mens vi setter oss på bussen og drar til Oslo. Jeg tror de to kommer til å kose seg masse. Trulte elsker jo pappa mer enn oss 😂

Morten og jeg drar som sagt til Oslo. To slitne valpeforeldre som endelig skal få litt kvalitetstid, hehe. Neida, vi skal faktisk på Vixen! Da jeg fikk invitasjonen første gang så overså jeg den, enkelt og greit. Da jeg fikk den for andre gang med beskjed om at jeg var semifinalist var det visst litt moro allikevel så nå skal Morten, jeg og min gode venninne Emilie på Vixen. Jeg gruer meg, hehe. Angrer jeg? Ja, kanskje litt, men det er nettopp ting som dette jeg burde dra på for å utfordre meg selv. Nå skal jeg gå inn med en god innstilling og uansett kose meg med to mennesker jeg er veldig glad i. Blir det krise drar vi hjem, men antakeligvis så blir det greit. Gjør det ikke?

LØRDAG. Dagen kommer nok til å gå mest til jobb. Vi skal prøve å få spilt inn to YouTube videoer til dere. En ganske personlig som vi garantert skal spille inn. Vi drar til Helene, min kjære eks-fotograf og gode venninne som skal hjelpe oss med den! Vi skal også prøve å spille inn at Siri styrer dagen til Morten, men det kan være vi ikke rekker begge. Vi får se, hvis ikke tar vi Siri-videoen til uken!

Planen er uansett å få lagt inn en koselig lunsj og når arbeid og lunsj er over skal vi tilbake på hotellet for å…. SLAPPE AV og nyte stillheten, haha. Jeg skal ta meg et langt bad, så har vi ingen store planer annet enn å nyte litt alenetid og Morten skal selvfølgelig få med seg Melodifestivalen.

SØNDAG. Det blir en deilig hotellfrokost før vi setter oss på bussen tilbake til Kristiansand. Hjem til Trulte ❤️ Det er alltid godt å komme hjem etter en helg borte. Jeg kommer nok bare til å pakke ut, kanskje støvsuge (det blir så fort støvete nå som Trulte røyter), sette på en klesvask og lade batteriene så jeg er klar for en ny og spennende uke!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg