KVELDENS ANTREKK

Reklame | annonselenke Nelly

Hei, fineste dere! Jeg er på plass i Oslo og så klar jeg kan bli for å dra på Vixen i kveld. Jeg er såååå nervøs og så spent! En ting som i hvert fall er på plass er kveldens antrekk. Jeg sleit som dere vet veldig lenge med å finne en verdig erstatter for kjolen jeg i utgangspunktet hadde sett for meg, men jeg endte opp med å bli veldig fornøyd!

 

Kjolen er fra Rotate by Birger Christensen, vesken er fra Primark og skoene finner dere HER.

34 kommentarer
  1. Åh jaa!! Den kjolen du egt skulle ha, var det den Sara Emilie hadde? Såfall var denne finere (eller du kledde denne) og spritet opp mer😍😍

  2. Hei Andrea 😊 Vil bare si at du ser flott ut og at jeg generelt liker klesstilen din veldig godt. Egentlig hele pakken med både klær, hår og sminke. Synes det er kult at du viser at man kan se dødsbra ut uten å måtte bruke en formue på dyre merkeklær. Håper du har hatt en fin kveld!

  3. Kan jeg spørre om hva din naturlige hårfarge er? Ser du har veldig lyst hår med litt mørke røtter og mørke øyenbryn

  4. Hva tenker du helt ærlig om å vise rumpe operasjon på TV? Tror du ikke det skaper et større kroppspress når en med så stor innflytelse legger mye fokus på det?

   1. Jo, absolutt. Jeg er overhodet ikke enig i at alt Sophie Elise gjør er riktig, men det forsvarer ikke å gå til personangrep på et enkeltindivid fra en scene i en fullsatt sal. Jeg er i utgangspunktet enig med Kristin i mye mer enn Sophie Elise, men jeg synes det gikk for langt i går. Det er min personlige mening og det kan godt være at andre er uenig.

  5. At du synes Kristin sin «tordentale» (ikke personangrep, forøvrig) var ubehagelig, sier utrolig mye om dine holdninger til denne kampen. Det skal ikke være behagelig å snakke om hvordan vi skal få slutt på det enorme kroppspresset. Kroppspress ER ubehagelig, og da kan det ikke være behagelig å ta denne kampen heller. Det er ikke et personangrep. Det er kritikk til måten hun driver virksomhet. Fronting av usunne holdninger og verdier, samt reklamering for produkter og tjenester som folk flest ikke har behov for i det hele tatt, blir så klart møtt med motstand. Helt klart og tydelig hvem du holder en knapp på, det er det nok mange av dine lesere som blir skuffet av å høre. Inkludert meg selv.

   1. Jeg tror det opplevdes ganske annerledes når man satt i salen 🙂 Hun angrep Sophie Elise direkte. Ikke bransjen, ikke industrien, men ett enkeltindivid. Jeg er veldig enig i mye av det Kristin gjør og sier. Jeg er myyyye nærmere Kristin hva det gjelder holdninger enn hva jeg er Sophie Elise, noe jeg tror de som følger meg vet veldig godt, men jeg opplevde det som skjedde i går som ugreit. Du får bare bli skuffet, men om du blir skuffet fordi du mener jeg “holder med” Sophie Elise i å vise frem kosmetiske operasjoner i beste sendetid så tar du grundig feil. For å si det enkelt. Jag er i bunn og grunn enig med Kristin, men jeg synes det var helt feil måte å gå frem på.

  6. Helt enig Andrea! Fordi om jeg er enig med Kristin, synes jeg det var ugreit gjort å brøle til Sophie på Vixen altså! IKKE GREIT!

  7. Hvorfor kommer ikke svar du skriver rett under kommentaren ? Blir uoversiktlig slik det er nå. Fint hvis du kan ordne det !

  8. Ufint og feigt gjort av Kristin, er det slik man skal vise andre hva som er dårlig forbilde? Ved å utføre et slikt personangrep foran en fullsatt sal… Tydelig at hun ikke klarer å se hvor dårlig hun som forbilde er selv ved å ta et slikt valg. Nå må hun vel snart ha tømt det hun hadde på hjertet, jada Kristin… tror hele Norge nå har fått med seg at du ikke liker at andre opererer seg. Nå må hun ta seg ei bolle å få noe bedre å gjøre, du forandrer ikke verden ved å stå å skrike på Vixen.

  9. Det er liksom slik at ingenting annet nytter. SE og TV2 fortsetter i samme duren. Når SE blir premiert og applaudert med å vinne årets buisness, ja da er verden gått helt av skaftet. Da tror jeg at det var helt på sin plass at «årets sterke mening» fikk si akkurat det der. Forstår veldig godt at det var ubehagelig å sitte i salen. Sannheten er ofte det.

   1. Det var ikke sannheten som var ubehagelig. Det var å se en person stå og skjelle ut et annet menneske som satt i salen helt uten mulighet til å kommentere det som ble sagt. Jeg er helt enig i mange av poengene Kristin kommer med, men jeg synes det var helt feil måte å gjøre det på. I stede for å legge det frem saklig og ta industrien velger hun å peke på ett enkeltmenneske og rett og slett skjelle henne ut foran et publikum. I mine øyne er ikke det greit, men det er tydelig at flere mener det er en grei måte å kommunisere meningene sine på… Ikke overraskende i dagens samfunn, men veldig trist.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg