HELG MIDT I UKA

Reklame | Kouture / annonselenke Nelly

Hei, fineste dere! Har dere hatt det fint i dag? Nå befinner jeg meg på Bortelid og denne dagen har rett og slett vært skikkelig bra. Akkurat det jeg trengte!

JAKKE KOUTURE / SOLBRILLER HER / VOTTER VERO MODA / BUKSE H&M

Vi kjørte opp i går kveld etter at jeg var ferdig på valpekurs med Trulte. Jeg gråt ikke denne gangen, veldig stolt av meg selv hehe. Uansett. Morten skulle uansett kjøre opp til hytta i går for å gå på ski i dag, så i siste liten bestemte jeg meg for at jeg skulle bli med. Angrer ikke et sekund. Det var en veldig bra avgjørelse. Klapp på skuldra til meg selv.

Det er få steder jeg slapper så bra av som på hytta til Morten. Det er så deilig her, så stille og ikke noe man gjøre. I dag har vi i tillegg vært ekstremt heldige med været. Jeg våknet opp til en oransje himmel i det solen var på vei opp. Siden det har det vært knall blå himmel og strålende sol. Jeg føler jeg er i et vinterparadis og det er jeg jo faktisk.

Trulte koser seg så mye her! Hun elsker snø og har løpt rundt på terrassen og kost seg mens Morten har måkt. Hun hopper rundt, kaster snø, spurter frem og tilbake og hun er så søøøøøt.

Morten skulle ut på skitur så da tok jeg med meg Trulte og gikk en lang tur. Jeg ble ordentlig sliten faktisk, men det var sykt deilig. Vi kom tilbake til hytta og koste oss på sofaen, jeg fikk jobbet litt og spist en god lunsj. Det ble en utrolig deilig powernap på sofaen for min del, før vi hoppet i boblebadet etterfulgt av det beste i verden – pizza. Sååå herlig, vi har rett og slett flyttet helgen til midt i uka. Dette er jo terapi.

Ah, en så deilig kveld! Vi må dessverre tilbake til Kristiansand i morgen tidlig, men jeg skal nyte hvert eneste minutt fra nå til vi drar. Mac og mobil skal legges bort og jeg skal bare kose meg med mine to kjære favoritter ❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg