UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Gina Tricot

SKJORTE GINA TRICOT HER / BUKSE GINA TRICOT HER 

God morgen! Jeg føler meg som et nytt menneske etter mini-ferien min. Morten og jeg var som dere vet en tur liten tur på familiehytten hans på Bortelid og det var helt fantastisk å komme seg bort fra leiligheten. Jeg fikk slappet helt av og det endte med at jeg tok ta i noe jeg har unngått lenge, kommentarfeltet mitt. Det har ikke vært noe skummelt eller fælt der, men jeg har gjort det til noe skummelt av en eller annen merkelig grunn. Heldigvis åpnet jeg det i går og der var dere som alltid nydelige og fine, så nå er kommentarfeltet tilbake så det er bare å si hei 🙂

AKKURAT NÅ: I dag skal vi få rørlegger på besøk så jeg skal ordne med det nå og spise frokost.

UKENS TIPS: Denne uken vil jeg tipse dere om et sminkeprodukt som raskt ble en favoritt hos meg. Jeg bestilte nettopp en ny og da kom jeg på at jeg ikke har tipset dere ordentlig om denne. Hydra Shape concealer fra MakeupMekka! Den er helt fantastisk. Jeg er totalt avhengig og ser ikke for meg at den kommer til å byttes ut med det første. Den blender så utrolig fint samtidig som den lyser opp. Jeg elsker den, og i tillegg er den ganske rimelig, men holder lenge. Ikke spons eller samarbeid, bare et godt tips.

UKENS TANKE: Jeg er så sliten…

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg elsker den nye buksen min fra Gina Tricot! Dere finner den her.

UKENS CRAVING: Mat laget fra mitt eget kjøkken, haha. Jeg craver alt fra kokte poteter og fisk til taco og hjemmelaget pasta carbonara. Som jeg gleder meg til jeg kan tilfredsstille disse behovene.

UKENS HØYDEPUNKT: Kjøkkenet blir helt sykt fint! Jeg kan nesten ikke vente til det er 100% ferdig og jeg kan vise dere resultatet. Det er så sykt fint og jeg er så fornøyd med alle valg vi har tatt i prosessen.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Haha, her må jeg velge meg selv. Jeg er helt ekstremt irritabel og emosjonelt ustabil om dagen. Jeg blir sånn når jeg får mensen, det er kritisk fordi jeg klarer ikke gjøre noe med det heller. Alt og alle i hele verden irriterer meg og jeg kan begynne å grine helt ut av det blå.

UKENS ØNSKELISTE: Alt er fra Gina Tricot. 1 her – 2 her – 3 her – 4 her.

UKENS POSITIVE: Jeg har ikke vært i det positive hjørnet denne uken, så da jeg skulle fylle ut dette punktet var min første tanke at jeg ikke kan komme på en eneste ting. Det stemmer jo ikke. Det er som regel alltid noe positivt, og da jeg begynte å tenke over det har jeg hatt mange positive opplevelser denne uken! For eksempel da benkeplaten ble satt på og jeg endelig fikk se litt av hvordan det ferdige resultatet på kjøkkenet kom til å bli. Da jeg leste en melding fra en av dere som fortalte meg at hun synes jeg gjør en god jobb. Det betyr så mye for meg!

UKENS MATRETT: Nei, si det 😂 Hvilken takeaway eller micro-matrett skal jeg velge mon tro… Jo, selvfølgelig. Jeg kjøpte burrito fra Bellas Burrito på Sørlandssenteret. Den vinner, sykt god.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: BLI FERDIG MED KJØKKENET!!! Komme tilbake i gode jobbrutiner, lage godt og spennende innhold, trene minst to ganger.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var ganske kult! Litt city chic om jeg får si det selv 😉

10 kommentarer

Siste innlegg