BARCELONA RESTAURANTGUIDE

Yes! Her kommer en oppdatert matguide over Barcelona. Jeg lagde en utfyllende Barcelona guide da jeg var der for første gang i fjor, den kan dere lese her. Jeg står enda inne for alle de tipsene, men tenkte å oppdatere den med noen nye ting jeg fant på den siste turen dit.

Hvis jeg skal legge til en severdighet til så blir det Barcelona Cathedral. Den er utrolig imponerende både på utsiden og inne, i tillegg kan man ta heisen opp til takterrassen og da får du en syk utsikt over byen! Carmel Bunkers er også en nydelig utsiktsplass, men den er et stykke unna sentrum.

Det jeg derimot må oppdatere er maten! Vi spiste helt sykt god mat denne gangen. Det var nok et steg opp fra sist. Jeg gjorde masse research på forhånd og det ga uttelling. Dere må teste alle disse restaurantene!

ENKEL

Dette frokost/lunsj/bruns-stedet er fantastisk! Det ligger i en lite gate, ikke så langt unna Barcelona Cathedral og har en del småbord, samt noen langbord. De har en meny med masse sunn og deilig mat, samt noe kos som dere ser på bildet over her 😉

Det er mange gode alternativer for oss som helst ikke spiser kjøtt! Jeg kan absolutt anbefale tallerkenen over her. Halloumien smakte helt fantastisk og brødet var kjempegodt. Når det gjelder pannekakene så er det faktisk noen av de beste jeg har smakt.

LUIGI

Dette var en av de høyest ratede italienske restaurantene i nærheten av hotellet vårt. Det lå bare en liten spasertur unna og Luigi lå i et stort lokale med masse bord og en liten uteservering.

Pastaen var kjempegodt, altså skikkelig god! Sausen smakte himmelsk, det var like før jeg ba om mer saus til pastaen, haha. Jeg klarte å holde meg… Jeg smakte også på pizzaen til Morten og den var skikkelig god. Dette anbefales for alle pasta- og pizzaelskere der ute.

EAT MY TRIP

Denne har dere kanskje fått med dere allerede? Jeg dedikerte et eget innlegg til denne koselige, lille restauranten/caféen. Så bra var det faktisk!

På menyen finner du retter som Aloha Waffles, Norway bagel, Pancake tacos og mye annet spennende. Jeg falt virkelig for guacamole toasten. Den var helt syk, definitivt den beste jeg har smakt.

ROSA NEGRA

En gammel favoritt her. Dette ble favoritten til både Morten og meg på forrige tur så vi startet rett og slett denne turen med et besøk der. Veldig kult lokale, skikkelig meksikansk stil og det er alltid masse folk. Vi dro dit ganske tidlig fordi i 20-21 tiden er det stappfullt.

Jeg kan absolutt anbefale vegetar-enchilladas. Den er kjempegod og risen… Risen er fantastisk.

PAZ19 BY SENSI

Denne er visst ganske nyåpnet og hvis jeg skal tippe tror jeg denne kommer til å gjøre det veldig bra. Dette er i alle fall min nye favoritt i Barcelona! Det er tapas og man må jo bare elsker tapas.

Den lå i en bitteliten gate, ganske godt gjemt. Stort og fint lokale, veldig hyggelige ansatte og skikkelig god mat. Jeg hadde tre klare favoritter. Ostefatet, vegetar moussaka og den pastaretten som var vegetar. Klarer selvfølgelig ikke å huke hva den heter… men det var himmelsk!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

0 kommentarer

Siste innlegg