HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly

HÅRBØYLE HER / TOPP HER / VESKE HER / BUKSE HER

Først og fremst, det er 30% på HELE Nelly i dag så go crazy ved å klikke HER.

God morgen fra Bortelid! Vi kjørte opp her sent i går kveld og det var helt fantastisk å komme opp til den nydelige fjellufta og hytta. Vi blir ikke så lenge for det er mye annet som skjer, men det er helt utrolig hva disse små turene gjør for sjela. Nå tenkte jeg som vanlig å dele helgens planer med dere!

Fredag. Jeg skal nyte en rolig hyttemorgen, spise en god frokost og så ser jeg om jeg tør å prøve meg på en liten skitur sammen med Morten. Det frister mest å slappe helt av, men det er alltid deilig med litt frisk luft og mosjon. Vi kjører tilbake til Kristiansand i ettermiddag. Morten får besøk og skal ha julebord, mens jeg skal på middag til en venninne.

Lørdag. En eller annen gang i løpet av dagen setter Morten og jeg kursen mot Oslo. Jeg håper ikke det blir så mye senere enn tolv/ett-tiden. Vi skal kjøre så vi kan styre litt selv, men vi har noen planer vi må rekker. Vi skal på lanseringseventet til Martine Lunde! Hun er i gang om dagen altså. Det er sykt imponerende å se hva hun har fått til. Nå lanserer hun sin helt egen øyenskyggepalette og det må selvfølgelig feires. Det blir sikkert en veldig morsom kveld, jeg håper vi også rekker å møte på noen felles venner enten før eller etter eventet. Vi får se hva som skjer, men jeg tror det blir en bra kveld!

Søndag. Vi kjører videre inn i Norge og setter ikke kursen mot Kristiansand enda. Vi har et viktig ærend, om man kan kalle det for et ærend, å gjøre før vi kjører hjem igjen. Jeg gleder meg veldig til å fortelle dere alt om det, men alt til sin tid. Jeg regner med at det blir ganske sent før vi er hjemme igjen, men jeg craver filmkveld og tente lys allerede.

4 kommentarer

Siste innlegg