DAGSTUR TIL OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE OG SKJØRT ZARA / SKO NIKE

God morgen! Nå sitter jeg i bilen og er allerede på vei til Oslo for en liten dagstur. Skjønner dere hva jeg mener med mye frem og tilbake om dagen eller? Haha. Det skjer ting på alle kanter nå, så i dag reiser Morten og jeg en tur til Oslo hvor vi har litt forskjellig ærend og ting vi må være med på. Det er egentlig morsomme ting altså og jeg gleder meg veldig, men så må vi tilbake til Sørlandet allerede i kveld, noe som er litt trist igjen.

Det skal sies at jeg trives bedre og bedre på Sørlandet. I går hadde jeg jo hele dagen for meg selv og til tross for at det var kjedelige partier så var dagen ganske fin. Jeg fikk en meg-dag og det var kanskje mer etterlengtet enn hva jeg trodde. Jeg fikk kaffebesøk av en venninne, jepp jeg har fått meg en venn i Lindesnes woho! Da hun dro på jobb så dro jeg til Mandal og handlet litt, dere kan se hva jeg kjøpte på Instagramstory @andreasveinsdottir, før jeg gikk meg en tur og tok en powernap haha.

Jeg skulle egentlig lage middag klar til Morten kom hjem fra jobb, men fant brått ut at vi manglet veggetardeig til lasagnen og måtte kjøre avgårde rett før han kom hjem. Stakkaren ble stående utenfor inngangsdøren og vente på at jeg skulle komme tilbake. Ikke helt det samme som å komme hjem til ferdig middag, men jeg prøvde i alle fall.

I Oslo skal vi prøve å være så effektive som overhodet mulig så vi kommer oss hjem før det er midt på natta. Kjøreturen tar vel omtrent fem timer så jo raskere ting går, jo bedre. Vi må som sagt tilbake i dag og grunnen til det er at vi skal reise til enda en by i morgen. Æææh, stress. I løpet av tre dager skal vi faktisk være i fire byer om jeg ikke tar helt feil… Hva som skjer i helgen skal dere få høre mer om i morgendagens “helgens planer”-innlegg. Vi blogges senere, klem!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg