HELGENS PLANER

God morgen! Jeg er tilbake i Lindesnes hos Morten etter en dagstur til Oslo i går. Uff, det var hardt altså. Det var mange timer i bil på kort tid, haha. Vi fikk i alle fall gjort det vi skulle og var hjemme i sofaen like før halv ni, ikke så alt for gærent. Nå er det jo fredag og endelig helg! Dette skjer for min del:

Fredag. Vi skal ut på tur og jeg skal prøve å løpe noen bakkeintervaller, muligens gå opp og ned haha. Kondisjonen min er helt krise. Jeg har for det første trent lite i det siste og for det andre utelukkende styrke. Nå er det på tide med skjerpings! Når tur og intervaller er over skal jeg hjem til Morten og stelle meg før vi skal spille inn noen videoer, deretter har jeg et møte klokken to og skal skrive et par innlegg klart til helgen før vi setter oss i bilen og kjører til Larvik hvor vi skal sove til i morgen. 

Lørdag. Det er tid for NM i vannsklie, woho! Dere husker kanskje at vi var på kvalifisering i Sørlandsbadet hvor han sikret plassen? Hvis ikke kan dere se vloggen fra dagen HER. Det blir veldig gøy med NM som er i Skien, heldigvis ikke så langt fra Larvik. Vi blir i Skien frem til søndag hvor vi skal sove på hotell og delta på NM-bankett, jepp de har det i vannsklie også. Det er også noe jeg er veldig spent på. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å føle meg ganske malplassert hehe, men vi får nå se!

Søndag. Vi kjører tilbake tilbake til Sørlandet og Lindesnes. Det er en kjøretur på litt over tre timer om jeg ikke tar feil, men jeg ser for meg at vi tar oss god tid på søndag. Som dere vet hater jeg å stresse på søndager. Jeg har allikevel et håp om å komme tilbake mens det enda er lyst ute så vi kanskje kan gå oss en tur i den deilige vårlufta før jeg må bruke kvelden på jobb.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg