NÅR DET RETT OG SLETT IKKE FUNGERER

Reklame | Annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

God morgen, fineste dere! For å være helt ærlig så føler jeg meg litt “off” om dagen. Det er utrolig mye som skjer akkurat nå og jeg bare klarer ikke være helt til stede her på bloggen. Det er så mye jeg vil si, men som jeg ikke kan si og da blir det jeg deler litt fjernt for meg. Det er jo andre ting jeg egentlig vil skrive om, men jeg kan ikke da blir det nesten litt rart å sitte her og skulle finne andre ting å skrive om. Uff, nei dette ble rotete, men det er litt rotete akkurat nå.

Ikke bli redde, jeg har det veldig bra og ting går fint. Det er bare mye som plutselig skjer på en gang og en kjip bosituasjon og litt sånt som spiller inn. Heldigvis ordner ting seg alltid og jeg har stor tro på at jeg kommer tilbake med masse energi og inspirasjon veldig snart! Nå høres det ut som jeg skal ta en pause, men det skal jeg ikke foreløpig i hvert fall. Jeg følte bare for å gi dere en forklaring på hvorfor jeg ikke er like på som jeg pleier da kanskje. Nå vet jeg faktisk ikke om dere har merket det en gang, haha. Det er kanskje bare jeg som føler på det? Eller? Jaja, uansett så føler i alle fall jeg meg bedre nå som jeg har lettet litt på ting haha.

Det er bare en hektisk periode med mange baller i lufta og jeg er jo ikke akkurat kjent for å ikke stresse mye over lite, hehe. Heldigvis har jeg noen rolige dager på Sørlandet nå før det skjer en del i helgen igjen, men jeg skal prøve å grave langt bak i hjernen og finne frem litt inspirasjon så jeg kan få delt morsomme innlegg fremover! Det verste er at jeg har en liste med innlegg jeg vil skrive, men det bare går ikke. Hjernen er på en måte tom for kreativitet. Kjempefint i en jobb som dette, haha.

Uff, nei nå skal jeg få i meg litt deilig frokost og kose meg med God morgen Norge. Morten drar på jobb veldig snart så jeg har en lang dag for meg selv. Jeg vurderer å vaske leiligheten hans. Jeg elsker å vaske hvis jeg er stressa fordi da gjør jeg i hvert fall noe produktivt og glemmer tankene mine litt der og da. Så blir det muligens en tur ut for å vindu-shoppe litt senere på dagen.

En ting er sikkert og det er at jeg skal legge fra meg macen og komme meg ut fordi det hjelper ingen at jeg sitter og stirrer på en skjerm og blir mer og mer frustrert over at ingenting skjer.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg