UKEN SOM GIKK / SKIKKELIG DRITT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Jeg har en legetime klokken ni hvor jeg skal ta den obligatoriske “før reality tv”-sjekken. Det tar forhåpentligvis ikke så lang tid fordi jeg fikk ikke gjort noe av det jeg skulle i går, hehe. Så jeg skal hjem, ta enda en rydderunde i alle skuffer og skap og begynne å pakke ned tingene mine. Så må jeg fortsette på innleggene som skal komme ut på bloggen mens jeg er borte!

UKENS TANKE: Jeg har lest et sommerhoroskop som seriøst rett ut handler om meg, på ordentlig! Det er fremtiden min skrevet ned på et papir. Det har aldri passet så bra og det kan jo ikke passe så veldig mange? Så jeg har tenkt meg frem til at det er noen i fremtiden som vet hva som faktisk skjer og som skriver horoskopene slik at de faktisk passer. Litt sykt jeg vet, men dette er sykt!

Det står typ rett ut at jeg skal være med på Love Island, at jeg blir sendt hjem i september og finner tilbake til en gammel kjærlighet. Den siste der er jeg veldig skeptisk til haha, men det andre kan absolutt stemme! Her er noen utdrag: 

Blir dette sommeren der du endelig skal ta det store steget framover i privatlivet ditt, som du har utsatt så lenge? ? Kanskje, men i store deler av juni og juli kommer du fortsatt til å bare tenke tanken, snarere enn å faktisk gjøre noe. Når Jupiter dytter deg framover i august og september tar du sats.

I august forandrer alt seg. Du blir utfordret av en ny bekjentskap som fascinere deg, men som virker uoppnåelig. Det finnes uten tvil en tiltrekning mellom dere, men du klarer ikke se hvordan dere skal kunne ta det videre. I starten er du tilbakeholden, men så merker du at du faktisk ikke klarer å slippe taket.

Det føles nesten som en blind date der vennene dine har funnet en ny partner til deg, og vil vite hvordan det går. Det avgjørende øyeblikket kommer i midten av august. Vil du la Jupiter dytte deg mot det ukjente? Tør du ta risikoen? Tenk stort og ha tro på at dette er mulig. Det som skjer kommer til å overraske deg.

Et annet avgjørende øyeblikk oppstår i september. Denne gangen er det mer håndterbart. Etter alle riskene du tok i august, kommer du kanskje fram til at relasjonen du gikk inn i er mer enn du kan takle. Så du vender tilbake til en tidligere kjærlighet som nå virker helt riktig for deg. Noen ganger må man undersøke alternativene før man innser hvor mye det man allerede har er verdt?

Dere kan lese hele horoskopet HER.

UKENS SERIE: Good Girls på Netflix! Den er superspennende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING: Mangosmoothie, hekta igjen. Det er bare synd at smoothien jeg elsker koster 80 kroner hehe. Dyr avhengighet. 

UKENS SEIER: Denne uken har vært skikkelig dritt foruten om lørdag kveld og søndag, så min ene lille seier er så trist som at jeg rakk å være i bursdagen på lørdag innen klokken 20. En tid jeg satt til meg selv fordi den egentlig startet i det jeg ble ferdig på jobb. Sier litt om hvor få seire det har vært denne uken, haha. 

UKENS MATRETT: Det blir faktisk bønnetaco igjen altså. Det er så godt! Nå lagde jeg det igjen i går. Tacosmaken kommer mye bedre frem og alt blander seg på en måte mye bedre sammen. 

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdag! For det første fikk jeg endelig helg etter en seksdagers arbeidsuke i en butikk uten aircondition hehehehe. For det andre så var jeg med verdens beste venner og vi hadde det så utrolig gøy! Åh, vi er så fine <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Her er det mye å velge mellom, hehe. Som sagt har denne uken vært dritt og da er det ganske mye å irritere seg over. Jeg irriterer meg over mennesker som faen ikke klarer å oppføre seg mot andre bare fordi man har forskjellige meninger og syn på livet. Du trenger ikke bli slem eller frekk fordi man er ulike? Jeg irriterer meg over at viften min døde, at vi ikke har aircondition som fungerer på jobb så jeg er svett 24/7 (altså ordentlig svett som i våt), at jeg er skikkelig matlei og blir kvalm av tanken på alt annet enn bønnetaco og mangosmoothie, at jeg først fikk urinveisinfeksjon og så soppinfeksjon like etterpå, at det alltid er noe galt med underlivet mitt, at jeg bruker alt for mye penger om dagen uten at jeg vet hva de egentlig går til, at niplene mine er så sykt ømme om dagen at jeg serr får vondt av å bruke bh og ja skal vi se om det er noe mer da… Haha, det er vel det meste. Positivitet <3 Neida, men det er viktig å få ut det man går og tenker på av negativitet slik at man ikke går med det på innsiden. Det blir ikke noe bedre. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ett år uten sex

Spørsmålsrunde Love Island #1

New in fra Neo Noir

UKENS SANG: Sam Smith – To Good At Goodbyes

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av Marte og meg <3 Marte sin kjole er fra Ganni til dere som spør. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

15 kommentarer

Siste innlegg