8 TING SOM GJORDE MEG GLAD I GÅR

Reklame | Annonselenke Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

🙋🏼Isen jeg kjøpte på vei hjem fra Marte var helt sykt god. Jeg var egentlig sulten, men dere vet… Når man går sulten innom butikken frister det mer med søtsaker. Jeg tok med meg en Royal trippel og det er den beste isen jeg har spist på veldig lenge. 

🙋🏼Jeg møtte Emilie igjen! Vi bodde jo typ sammen under hele Savernfestivalen og jeg har savnet henne <3 Hun dro til Larvik og jeg har jobbet så det var veldig koselig å se henne igjen i går kveld. 

🙋🏼Det vi jobbet med i går ble så bra! Jeg kan avsløre at det er en video og et blogginnlegg. Begge tar opp to veldig, veldig, veldig viktige temaer som jeg virkelig brenner for. Det samme gjelder Marte. Jeg gleder meg til dere får se resultatet. 

🙋🏼Jeg fant ut hva jeg skal ha på meg i dag! Åååh, jeg gleder me gså mye. Vi skal feire Marte sin bursdag med vors og jentetur på byen, woho. Det hele blir faktisk enda bedre når jeg har antrekket planlagt allerede og det blir så fint!

🙋🏼Kollegaene mine gjorde det som var en drittdag til en ganske bra dag. Da jeg kom på jobb var jeg så sur, varm og sliten. Jeg hadde ne skikkelig utblåsning og så hadde vi det veldig hyggelig, haha. Det er derfor jeg liker å jobbe, særlig med verdens beste kollegaer. Da kan det som er en dårlig dag fort bli en bra dag. Hadde jeg vært hjemme hadde jeg sikkert gått og surmult hele dagen. 

🙋🏼Jeg handlet ting til flyttingen. Åååh, jeg synes det er så moro å flytte. Ikke selve flyttingen, men det å innrede og sånt. Man får liksom en helt ny start hver gang og i går handlet jeg inn litt forskjellig til den nye leiligheten jeg enda ikke har. Selv om jeg ikk vet hvordan det kommer til å se ut så har jeg en plan i hodet om hvordan jeg vil ha det med tanke på farger osv. Time for change!

🙋🏼Vi avtalte avskjedsmiddag for en venninne. Hun flytter til Spania i august! Hvor heldig? Det er trist at hun drar, men jeg ble veldig glad da vi faktisk klarte å få til en middag og en avskjed før hun reiser avgårde. 

🙋🏼Jeg ordnet meg fri på mandag. Det er så mye som må gjøres at jeg vil krype sammen og legge meg i fosterstilling i senga, men det er for varmt til å gjøre det. Heldigvis klarte jeg å få fri fra jobb på mandag så da skal jeg gjøre masse, masse, masse. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg