TING JEG GLEDER MEG TIL I AUGUST

Reklame | Annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER EBAY / SMYKKE H&M / TOPP HER / BUKSE NELLY (utsolgt) / VESKE MANGO

Dra til Love Island. Denne er ganske åpenbar. Jeg kan ikke si akkurat når jeg drar, men at det blir i august en gang er ikke så vanskelig å skjønne. Jeg er så utrolig spent og nervøs på samme tid. Jeg aner egentlig ikke hva jeg går til, så det er utrolig spennende og skummelt! 

Tilbringe masse tid med vennene mine. I følge mine planer skal vi være skikkelig sosiale før jeg reiser, haha. 

Handle inn til reisen. Som dere kanskje har fått med dere så har jeg allerede begynt å handle inn litt til jeg drar. Det er fortsatt en del som mangler og noen pakker jeg venter på i posten. Jeg har bestilt meg sånn fem eller seks nye bikinier tror jeg og jeg skal ta meg en siste runde på Nelly like før jeg drar. Så må jeg handle kjedelige ting som undertøy, solkrem og sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avskjedsmiddag for meg selv. Selvfølgelig har jeg arrangert min egen avskjedsmiddag! Før jeg dro til Mexico måtte jeg holde en fordi alle trodde jeg skulle flytte til Australia. Denne gangen blir det heldigvis uten en cover story, men middag skal vi ha. Lurer på hvor jeg vil spise… Noen forslag til koselige steder med god mat i Oslo?

Kjøpe verdens kuleste jakke. Altså!!! Jeg har funnet verdens kuleste jakke og jeg er rett og slett forelska. Når jeg får lønn i starten av august er den det første jeg skal bruke penger på. Dessverre får jeg ikke brukt den før i høst, men nå skal jeg uansett være borte resten av sommeren så det går nok fint. Jeg gleder meg så mye til å vise dere hvordan den ser ut!

Se Celine igjen. Fine bebbisen som jeg ikke har sett på flere måneder! Åh, som jeg savner den hunden <3 

Flytte ut av leiligheten. Gleder meg og gleder meg. Det har hengt over meg så lenge nå at det blir deilig å bare få gjort det. Nå skal jeg riktignok oppbevare en del ting her mens jeg er borte så jeg er ikke helt ferdig med leiligheten, men alt skal pakkes ned og settes bort. 

Dra hjem til Larvik. Jeg må jo hjem og si hade til pappa og lillesøsteren min. Egentlig skulle vi på familieferie til Island, men det ble dessverre ikke noe av for min del denne gangen. De andre drar i morgen og jeg er sååå sjalu. 

Nyte singellivet. Haha, man vet jo aldri hva som skjer på Love Island! Forhåpentligvis kommer jeg hjem med en potensiell kjæreste så jeg får nyte mine siste uker som singel. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

26 kommentarer

Siste innlegg