EN KVELD FOR HISTORIEBØKENE

Reklame | Sponset kjole Kouture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow. Denne lørdagskvelden var virkelig noe spesielt. Veldig morsom og ikke minst ekstremt rar, haha. Det skjedde så mye merkelig og ingenting gir egentlig mening, men igjen så er det egentlig bare gøy. Vi avsluttet bursdagsuken til Marte med et smell da for å si det sånn!

Etter et utrolig koselig vors dro vi ut på Christiania, et utested jeg prøvde for første gang denne kvelden. Nå elsker jeg det! Si hei til mitt nye favorittsted i Oslo. Jeg elsker lokalet, interiøret, plasseringen og alt! Jeg prøvde også en helt sykt god pasjonsfruktdrink så nå blir jeg å se på Christiania hver lørdag fremover, haha. Kanskje ikke hver lørdag, men i alle fall en gang til før jeg drar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE KOUTURE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åherregud, angående denne kvelden. Da vi satt og koste oss på vors fikk jeg en melding fra samordna opptak. Jeg takket nemlig ja til ventelisteplass på studiet jeg søkte på fordi jeg egentlig ikke trodde jeg kom til å få plass. Så nå stod det at jeg hadde fått svar på det og gjett hva? Jeg kom inn! Det er helt sykt. Jeg satt der og måtte holde igjen tårene for å ikke ødelegge sminken, haha. Så glad og overrasket ble jeg!

Dette er drømmestudiet mitt og jeg har så utrolig lyst til å takke ja og begynne på det. Jeg vet jeg har sagt at man har hele livet på seg til å studere og det mener jeg oppriktig, men dette gjorde det plutselig veldig mye vanskeligere. I år hadde jeg nemlig nok poeng til å få direkte plass, i år måtte jeg stå på venteliste og neste år er den kanskje enda lenger. Det stresser meg fordi nå har jeg faktisk fått tilbud om en plass. Så ja… Jeg har litt å finne ut av. Svarfristen er 1. august og som dere vet har jeg egentlig helt andre planer for høsten som gjør alt ganske vanskelig. Aaaah. Jeg skal uansett fortelle dere hva jeg bestemmer meg for <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

42 kommentarer

Siste innlegg