SERIETIPS: JANE THE VIRGIN

God søndag, fineste dere! Som dere sikkert fikk med dere på både Snapchat (andreasveinsdot) og Instastory så var jeg ute i går. Det var så moro, men herregud så sliten jeg er i dag. De første timene, om ikke hele dagen skal definitivt tilbringes i senga med seriemaraton. Forrige uke så jeg ferdig alt som var å se av Dynastiet og uken før så jeg den siste sesongen av en gammel favoritt, nemlig Jane The Virgin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er ikke en serie jeg trodde jeg kom til å like fordi den virker ganske rar ved første øyekast. Det tok noen episoder før jeg ble hekta, men når jeg først ble det så klarte jeg ikke legge den fra meg. Den er spennende, morsom og rørende på en gang.

Serien handler om Jane som er jomfru og skal unngå sex før ekteskapet. Ved et uhell blir hun injisert med spermen til en rik hotelleier og ender opp gravid med hans barn! Etter dette blir det mer og mer drama, dødsfall og syke tvister. Hele serien tar utgangspunkt i Telenovelas, Latin-Amerikanske såpeserier på en humoristisk måte. Veldig gøy!

Du finner serien på Netflix!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg