STUDIER ELLER LOVE ISLAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått landet litt etter lørdag. Det som er greia er at jeg ikke forventet å få den studieplassen så det hele tok meg ikke litt, men veldig på senga. Det var også grunnen til at jeg satte spørsmålstegn ved deltakelsen min på Love Island og hvorfor alt ble så veldig usikkert. Jeg er et menneske som elkser planer og trenger å vite hva som skal skje så når sånne overraskelser dukker opp blir jeg ganske lett vippet av pinnen. 

Nå har det seg slik at jeg har takket ja til studieplassen, men jeg kommer uansett til å dra til Love Island. Husker dere ikke hvor utrolig glad og gira jeg var da jge endelig fikk fortelle dere dette? Jeg har gått og gledet meg til denne opplevelsen i snart tre måneder! Det er lenge. Jeg har gledet meg så mye at jeg nesten ikke har klart å vente med å fortelle dere det eller til å dra. Helt fra jeg så de første promo-klippene fra serien i desember har dette vært noe jeg har hatt virkelig lyst til og så skjedde det. Dette er ikke en mulighet jeg kan la gå fra meg og det har jeg heller ikke lyst til.

Jeg har gått frem og tilbake, tenkt, skrevet lister og prøvd å finne den mest fornuftige løsningen på det hele, men til slutt var det hjertet mitt og magefølelsen som tok avgjørelsen for meg. Begge skrek ut Love Island og har jeg lært en ting i løpet av min tid her på jorden så er det at jeg må følge magefølelsen min for den har som regel rett. 

Jeg undersøker fortsatt muligheten for å fyse plassen til neste år eller få permisjon fordi hallo, jeg vil jo gjerne gjøre begge deler! Nå venter jeg på svar fra skolen angående nettopp dette, men i verste fall får jeg søke igjen neste år. Det er ikke sikkert at jeg kommer inn da, men det er en sjanse jeg er villig til å ta akkurat nå. Forhåpentligvis kan jeg starte på drømmestudiet mitt senere, men Love Island er virkelig en once in a lifetime mulighet og jeg nekter å la den gå fra meg for å gjøre det “fornuftige”. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

41 kommentarer

Siste innlegg