KONSPIRASJONSTEORIER OG LEGEBESØK

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei, dere! Akkurat nå sitter jeg ved sminkebordet og prøver å formulere setninger som faktisk gir mening. Hjernen min er rammet av et eller annet som gjør det ganske vanskelig akkurat nå, men vi prøver. Jeg har sittet og stirret på den blanke siden i snart førti minutter uten å starte. 

Dagen i dag har vært litt merkelig. Jeg startet med en legetime klokken ni for å gjennomføre helsesjekk i forkant av Love Island, noe man alltid må før man skal være med på slikt. Det viste seg at jeg trengte urin som har ligget i blæren i tre timer for å ta en av testene og det hadde jeg jo ikke. Klokken var ni og det første jeg gjør når jeg står opp er å tisse, hehe. Så i stede for å dra hjem som tar ganske lang tid med tanke på at jeg går bestemte jeg meg for å vandre rundt oppe på St. Hanshaugen. Jeg elsker jo det området! Så jeg gikk rundt og hørte på Konspirasjonspodden som jeg er totalt hekta på om dagen. Nå har jeg hørt på Mandela-effekten, Dianas død og Kurt Cobains død og herregud så spennende! Tiden fløy avgårde og plutselig, etter at ting begynte å bli ganske akutt dro jeg tilbake til legen for å ta urin- og blodprøve. 

Planen deretter var å handle inn mat for uken for så å lage et ukens handel-innlegg, men jeg har begge kameraene mine liggende hos Marte som var på jobb. Bra jobba Andrea, skikkelig rutinert. Så det innlegget får vente til neste uke, dessverre. Jeg lagde meg en ny plan, nemlig å endelig få startet på pakkingen. Jeg skal jo flytte ut herfra om ikke så alt for lenge så det begynner å bli på tide. Hva tror dere jeg gjorde? Endte opp med å ta en powernap, noe jeg seriøst aldri gjør midt på dagen og våknet for en times tid siden het utslitt. Hvordan kan man bli så utslitt av å sove litt?

Så nå har jeg egentlig lyst til å gå ut og kjøpe sjokolade, men jeg skal møte Marte på trening om en time og jeg må faktisk starte på den pakkingen. Jeg trengte bare å drøye det enda litt til ved å skrive et egentlig ganske uinteressant innlegg. Nå vurderte jeg å slette det et lite øyeblikk fordi hva er det egentlig som står her? Haha, ingenting interessant. Vel, alle dager kan ikke være like interessante og personlig liker jeg å høre litt om hverdagen til folk så hvorfor ikke. Nå har jeg tross alt skrevet det! 


Btw, de har fått inn så mange fine nyheter hos Nelly nå! Klikk HER for å komme til siste nytt!

GENSER HER / HVIT KJOLE HER / RØD KJOLE HER / GENSER HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg