MINE BESTE MINNER FRA PARADISE

Jeg har utrolig mange gode minner fra oppholdet mitt på Paradise Hotel. Det var en unik og fantastisk opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Jeg er så glad og takknemlig for å ha fått den muligheten, og det gikk jo egentlig ganske bra! Nå skal jeg fortelle dere om mine aller beste minner fra Pradise Hotel!

Da vi var på jenteutflukt den første uken. Vi fikk dra på båttur, og selv om jeg var skikkelig fyllesyk så er dette noe av det jeg husker aller best. Vi padlet rundt og fikk bade i sjøen, noe som var skikkelig digg. Etterpå fikk champagne (som jeg ikke klarte å drikke, jeg hadde brus i glasset), sjokolade og jordbær mens vi fikk bestemme skjebnen til ungkarene på hotellet. Det var en veldig fin dag. 

Da jeg fikk Petter som partner. Jeg kom ikke så godt overens med mine to første partnere, så da jeg ble partner med Petter ble jeg kjempeglad. Det var lett å merke at vi kom veldig godt overens, og stemningen på rommet var en helt annen enn med de to andre. Vi hadde det så morsomt, og det var en kveld hvor vi begge lo så vi gråt av kosebamse-historiene mine som egentlig ikke er morsomme, haha. 

Da all strømmen gikk på hotellet og hele gjengen samlet seg inne på Fortuna. En del av oss flyttet oss ut til solsengene og satt og snakket om livet, universet og alt under den sykeste stjernehimmelen jeg har sett i mitt liv! Dette er nok mitt aller beste minne. Det var så fint!

Da Sofie og jeg tok hattebeskytteren til Grunde (vi trodde det var søppel, hehe) og brukte det som rekvisitter til superheltkostymet vårt. Dette var så morsomt! Vi brukte håndklær som kappe og tok hattebeskytteren på hodet, før vi snek os ut i bassenget for å skremme de andre. Det hele endte med at vi kriget om en gummibåt mot Kevin og Morten i bassenget, og det var helt sykt morsomt! 

Da Kevin valgte meg over Henote og jeg fikk bli med inn i finaleuken! Jeg var så glad, og så stolt over meg selv fordi jeg hadde klart å komme meg helt til finaleuken. Det var helt sykt! Vi fikk cava og de spilte We are the champions i det vi kom opp i loungen etter parseremonien, og det kommer jeg aldri til å glemme. 

Da Sofie kom inn igjen! Jeg ble så utrolig glad for å se henne igjen, og det var omtrent det siste jeg forventet. Jeg var sikker på at Henote skulle komme løpende inn i loungen, så det tok litt tid før jeg faktisk skjønte at det var Sofie. Jeg begynte faktisk å gråte. Oppholdet mitt var absolutt ikke det samme uten henne, og jeg hadde hele tiden et lite håp om at hun skulle komme inn igjen. Jeg var så gald den dagen der!

Da Petter kastet kulen og ofret Isabelle for meg. Jeg ble så glad, og er evig takknemlig for at han gjorde det for meg. Han var en stor del av oppholdet mitt på Paradise, så på en måte var det helt rett at vi gikk inn i finaledagen sammen. 

Jeg kunne ramset opp fem A4 sider om alle de gode minnene jeg har, men dette er de som sitter sterkest igjen av de gode. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse som jeg er utrolig glad for at jeg nå har. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg