UKENS SPØRSMÅL // KJÆRSTE, UVENNSKAP, AVLYST LA, SEX ++

Hvorfor vil du ikke føde barna dine selv?☺️

Fordi jeg verken har lyst til å gå gravid eller føde et barn. Nei, takk! Heia adopsjon eller surrogati. 

Var den første du hadde sex med en som betydde noe for deg? Angrer du?

Jeg angrer ikke, nei. Dette er kanskje kleint å si, men jeg hadde en veldig fin første gang. Han var klar over at et var min første gang og var veldig fin og forståelsesfull så det ble en veldig fin første gang! Jeg skulle ønske jeg kunne si at han betydde noe for meg, men dessverre gjorde han ikke det… 

Hei! Lurer på om speltlompe er sunt eller sunnere en vanlig brød? Liker det veldig godt selv men skjønner ikke helt om det skal være sunnere å bedre en vanlig brød.

Jeg føler ikke helt for å uttale meg om hva som er sunt og usunt sånn sett. Grovt brød er også sunt! Speltlompe er sunt! Namnam, spis det du føler for eller få rad av en utdannet kostholdsveileder om du føler for det <3

Hva er snapen til håndballguttene?? Takk på forhånd, finner det ikke noen plass!!

Den er handballgutta. De er så morsomme å følge, særlig under mesterskap!

Hvem av håndballgutta har du crush på? 😀

Haha, typ hele gjengen. De er så flotte!

Hvorfor farget du håret?

Fordi jeg har hatt lyst til det i flere år, men ikke turt. Nå var jeg litt sånn “nå eller aldri”, så da ble det rosa and I love it. 

Hvem er de topp 3 kjekkeste på den norske herrelandslaget i håndball?❤️ Elsker å lese bloggen din!!!

Elsker alle, men må si at Kent Robin Tønnesen, Eivind Tangen og Magnus Abelvik Rød er nydelige. 

Hva skal til for å lykkes med en blogg?<3

Jeg holdt på å skrive at du må være ekte, men det er jo helt feil med tanke på topplisten i Norge, haha. Okei, skal vi ta mitt personlige synspunkt? Jeg synes en vellykket blogg er vel gjennomført, har variert innhold, bra tekster og gode bilder. 

Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?

Jeg var 17 år gammel. 

Hvordan er det å ikke ha kjæreste og har du planer om å skaffe deg en snart?

Hvordan det er? Vel, helt vanlig siden jeg ikke har hatt kjæreste. Planer om å skaffe meg en? Haha, ja du det er jo bare å gå til anskaffelse av en kjæreste sånn uten videre. For et spesielt spørsmål… Vel, nei jeg har ingen planer om å skaffe meg en av de med det første. Jeg er ikke der at jeg lengter etter det og gidder derfor ikke å “lete aktivt”. Skjer det så skjer det. 

Heia! Så kul bukse, hvor er den kjøpt? 🙂

Tusen takk! Den er fra Zara, kjøpt på salg for 100 kroner. 

Hva tenker du om at soph sitter på paradise hotel mens du sitter i litauen?

Jeg tenker at heldigvis er vi ikke på samme sted :-).

Hvorfor skal dere ikke til LA? fikk du ikke reisen i gave av Sofie?

Jeg har fått så mye spørsmål om dette, så jeg har bestemt meg for å svare ordentlig i et innlegg som kommer snart! Det er litt komplisert… 

Hva er ditt beste minne fra PH som ikke kom på TV?

Åååh, det er definitivt den dagen strømmen gikk på hotellet. Alle samlet seg inne og ute på Fortuna (det største rommet) sammen med en del av det fine crewet. Flere av oss satt ute på solsengene og det var første gang vi fikk se den helt syke stjernehimmelen over hotellet fordi alt lyset var av. Vi satt og snakket i evigheter om personlige ting, universet og alt mulig. Plutselig var vi bare oss, vanlige mennesker og ikke Paradise Hotel-deltagere og konkurrenter. Det var så fint!

Jeg må også ta med en dag da Sofie og jeg var i skikkelig tulle-humør. Vi gikk inn på rommet til Sofie og fant det vi trodde var søppel som viste seg å være hattebeskytteren til Grunde, haha (ante ikke at det fantes). Vi tok det på hodet og brukte to tepper som kapper før vi sneik oss ut i bassenget og endte opp med å ha krig om gummibåten med Kevin og Morten. Det var seriøst så moro!

Kommer du til å slutte å jobbe om du kan leve av bloggen etter hvert?

Nei, jeg liker veldig godt å ha en annen jobb som er litt mer sosial ved siden av! Jeg kommer nok til å gå ned i stillingsprosent og kanskje bare være ekstrahjelp. En til to vakter i uka kanskje. Jeg trives så godt med å jobbe, men det går jo ofte ut over bloggingen. Det er grunnen til at jeg vil kunne leve av bloggen, men jeg vil nok alltid ha en liten jobb ved siden av om jeg en gang klarer å leve av den. 

Kan du skrive et sånt PH tips innlegg?

Nå føler jeg egentlig at jeg har skrevet det jeg kan skrive om det. Jeg har en egen Paradise Hotel-kategori på bloggen som dere kan finne HER. Der har jeg skrevet ganske mye faktisk, blant annet hva jeg angrer på, litt morsom fakta dere kanskje ikke visste, juicy hendelser som ikke kom på TV, hva jeg er stolt av å ha gjort, mine beste minner og mye mer!

Hvis du bare kunne bruke et sminkeprodukt for resten av livet, hva ville det hvert?

Hmmmmmmmm, herregud så vanskelig. Foundation tror jeg!

Hva er det beste med Martine?

Det er at hun alltid er veldig positiv og glad. Hun sprer masse god energi!

Bruker du ofte sminke?

Både ja og nei, men det er kanskje ikke et svar. Jeg elsker å gå uten sminke og gjør det så ofte jeg kan. Allikevel foretrekker jeg å bruke sminke når vi skal ta vanlige bilder til bloggen og det er jo stadig. Jeg jobber ofte uten sminke også fordi det er så deilig å være helt fri!

Har du noen gang drevet med selvskading?

Nei, heldigvis ikke. 

Er det ubehagelig å stå mellom Sofie og Martine siden de ikke er venner?

Jeg har sett at Sofie og Martine også har fått spørsmål om dette, men jge forstår ikke hvor dere har dette fra? De er ikke uvenner. 

19 kommentarer

Siste innlegg