SPØRSMÅLSRUNDE / PARADISE HOTEL

God morgen! Hva passer vel bedre å starte dagen med enn å lese masse sladder og tanker om Norges beste realityserie? Ikke vet jeg. Her kommer i hvert fall svarene på ALLE spørsmålene fra spørsmålsrunden om Paradise så kan dere kose dere med dette på vei til jobb eller skole. Ønsker dere alle en kjempefin dag, klem!

Hvorfor roper dere alltid “brev” når det kommer brev?

Det aner jeg faktisk ikke! De startet vel i de første sesongene og så har alle tatt etter. Det skjer jo alltid noe spennende når det kommer et brev, så man vil vel is ifra på en måte.

Mange av de som har vært deltakere på PH sier at det er som å «leve inne i en boble»,hva menes med dette?

Man er helt lukket fra omverdenen om alt som eksisterer er det hotellet, menneskene der og hva som foregår der. Det er nok det at man glemmer at verden utenfor eksisterer. Det er utrolig vanskelig å forklare og jeg skjønte ikke helt hvordan det var selv før jeg faktisk var på hotellet. 

Hvem av de nye liker du best og hvorfor?

Godt spørsmål! Ut ifra førsteinntrykk liker jeg Ine best. Jeg digger at hun har skrevet kontrakt om å slippe kula, haha. I tillegg virker hun veldig morsom og bestemt og jeg synes det er moro at hun er spill-fokusert. Hos guttene liker jeg Leo best fordi han virker som en fyr som kan lage mye liv inne på hotellet! En morsom og ærlig fyr, sånn ut ifra portrettet. 

Hva fikk dere til middag på PH?

Det var så mye forskjellig, alt var skikkelig digg. Vi fikk vårruller, salater, pasta, burgere, fisk, pizza og mye annet. Jeg savner fortsatt den burgeren vi fikk, åååh den var helt sykt god. 

Er det skuespill? Liksom har dere «manus» dere må følge? Ting dere MÅ si? Og ting dere ikke kan si? Bestemmer castingen det?

Nei, vi har aldri manus. Vi blir kun bedt om å si ting igjen om det skjer noe galt med lyden. Ja, det er ting vi ikke kan si. Vi kan ikke snakke om folk hjemme og selve produksjonen blant annet. 

Heier du på Soph av legendene? Er dere venner?

Nei og nei. 

Visste de andre deltagerne(de som ikke var der under finalen) hvem som vant før finalefesten?

Ja, jeg er ganske sikker på at absolutt alle visste det. 

Får man snus og røyk der?

Man får røyk, men ikke snus. 

Hvem av jentene er favoritten din?

Jeg liker Ine best foreløpig. Det blir spennende å se hvem jeg liker best etter et par måneder haha.

De får intervjuer på sync til å passe godt inn. Gjør dere fler om gangen, og får beskjed hva dere skal snakke om? Akkurat dette ønsker jeg å vite mer om 🙂

Det er ofte flere ganger om dagen, ja. Det varierer veldig hvor mye en er på sync ut ifra hvor involvert man er i det som skjer på hotellet. Den første uken var jeg på sync kanskje fem ganger om dagen, mens uken etter var jeg kanskje en til to. Sånn holder man på hele veien. Du blir stilt spørsmål om hendelser som har skjedd, dine tanker rundt ting og egentlig snakker du bare om alt som skjer. Dette er også en fin måte å få utløp for frustrasjon og tanker du ikke kan dele med de andre deltagerne fordi alt er helt konfidensielt. Det hender vi må på sync noen uker etter en hendelse hvis de ikke fikk tid til å snakke med oss eller at de plutselig trengte synspunktet fra flere osv. 

Kjenner du noen av deltakerne, og isåfall hvem?

Nei, ingen! De eneste jeg har noe kjennskap til er legendene. Jeg har hilst på Isabel et par ganger, Soph var med i samme sesong som meg og jeg har også møtte Carl Aksel noen ganger. Så møtte jeg faktisk Aurora og Ann-Marielle kjapt før jeg dro i fjor fordi vi skulle spille inn noe greier sammen. Det hadde jeg glemt, haha. 

Hva skjer på hotellet om man får mat man ikke liker til middag f.eks?

Da får du gå sulten, haha. Vi fikk utrolig mange alternativer! Ida var for eksempel vegetarianer og da var det alltid vegetariske alternativer til middagen. Jeg er ikke så glad i fisk, så da vi fikk det spiste jeg bare masse av tilbehøret. Vi har jo alltid sandwicher og frukt tilgjengelig så det var ikke krise. 

Hei Andrea! Jeg elsket sesongen deres. Hvem savnet du mest når du var på hotellet??

Så hyggelig å høre! For å være ærlig savnet jeg ingen, haha. Jeg var helt lost i hotellet. På vei fra og til Norge savnet jeg riktignok pappa masse. Jeg holdt på å begynne å gråte da vi FaceTimet på flyplassen i Atlanta og sa hadet. 

Hvordan kan noen deltagere være studenter mens de er med på programmet?

Enten har de tatt permisjon eller så satser de bare på å lese masse ekstra når de kommer hjem. Det går nok helt fint for de fleste!

Kan man henge opp et laken foran doet f.eks om man skal bæsje?

Nei, vi kan ikke dekke til noe. 

Hva skjer hvis man blir skikkelig dårlig under innspilling? F.eks hvis man får diaré mens man har parseremoni? Kan man «løpe» på do da også komme tilbake og fortsette innspillingen?

Haha, nei da blir du sendt hjem! Neida. Sånt skjer. Det er jo ikke akkurat ideelt, men om det skjer så går det jo fint. Da tar man en pause og fortsetter når personen er tilbake. 

Hva skjer hvis det skjer noe med familien hjemme?

Familien hjemme får kontaktinformasjonen til produksjonen så de kan alltid komme i kontakt med oss om det er noe viktig. 

Hva tenker du om at kanskje årets paradise deltagere kommer til å erstatte din, sofie, og begge martinene sin plass på topplisten? Tror du det kan skje?

Jeg håper at dere som leser bloggen min nå leser den fordi dere liker meg og den, ikke fordi jeg var med på Paradise. Jeg tror nok mange av de kan ligge høyt oppe under innspillingen, men om de tar over plassene våre vet jeg ikke. 

Har dere vekkerklokke på hotellet? Hvordan vet dere hva klokka er til en hver tid?

Nei, vi har ikke. Vi får ikke vite klokkeslett fordi det er ikke relevant. 

Hvordan var det å bli filmet hele tiden på PH? Følte du ikke at du fikk litt lite privatliv?

Det tenkte jeg på i en dag eller to så glemte jeg det. Det var litt ubehagelig å vite at noen så på meg mens jeg liksom vasket underlivet mitt, haha, men det gikk jo helt fint. 

Hvordan syntes du selv at du var på paradise hotel? Er du fornøyd med hvordan du ble framstilt? 🙂

På hotellet var det spill, spill og spill for meg. Samtidig viste jeg mange gode sider og de andre deltagerne (foruten om Sofie, Kevin og etter hvert Morten) ante ikke at jeg spilte i det hele tatt og jeg var ganske godt likt der inne. Det kom nok ikke like godt frem på TV, noe jeg synes er ganske synd fordi jeg fikk aldri en periode hvor de viste mine bedre sider. Jeg ble hatet hele veien og det har jo mye med fremstillingen å gjøre. Grunde snudde de halvveis, samme med Henote og med Sofie (bare motsatt vei). Mye har med klippingen å gjøre. 

Hvordan kan isabel raad blogge når hun spiller inn ph , hun har en tlf hun kun kan ta bilder med?

Enten poster noen ferdigskrevne innlegg for henne, eller så får hun et par minutter hver dag til å gjøre det selv. Jeg vet ikke. 

Er det mye kroppspress inne på paradise?

Jeg følte ikke på det i det hele tatt! Alle jentene spiste normalt og koste oss. Det var aldri snakk om kropp og slanking blant oss der inne. Dessverre var det ikke sånn for guttene. De snakket så mye om kropp, skulle spise kjempelite og var så stressa over det greiene der. Det var hele tiden sånn “hvor mange salatblader tar du? Okei, da tar jeg en mindre”. Sånn seriøst, vi jentene holdt på å dæve av de. Du er på Paradise Hotel, slapp av og kos deg! Det er to måneder av livet ditt, liksom. 

Når dere prater i det grønne rommet under en parsermoni. Spiller dere det inn/sier det før eller etter selve seremonien? 

Både og. Vi spiller inn tanker og hva vi tror skjer før seremonien, så spiller vi inn det vi sier under seremonien i etterkant. 

Synes du ikke det er litt urettferdig at produksjonen har så mye makt? For eksempel at du kunne ha jobbet i ukesvis med å få ut en stor konkurrent, og så sendes vedkommende inn igjen noen dager etter, noe som vil sette deg i en utrygg situasjon…?

JO!!!!!!! Jeg holdt på å klikke noen ganger, haha. Det mest irriterende var selvfølgelig da Martine fikk VELGE seg partner inn i finalen. Altså? Da ryker jeg rett ut og mistet den sterkeste partneren på hotellet. Sykt irriterende. Vi så jo alle for oss at guttene skulle ofre partneren for en finaleplass og hvis ikke noen ofret seg kunne Martine velge. Petter skulle jo det og da hadde han og Martine stått i finalen, muligens mot Kevin og meg :////. Men, men. Sånn er det når man er med på et slikt tv-program. Sykt kjedelig, men jeg var jo forberedt. 

Hvem tror du vinner årets sesong?

Jeg tror han broren til Erlend Elias vinner sammen med en av legende-jentene, muligens Isabel Raad. 

Hvem er den kjekkeste av de nye guttene?

Leo!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

20 kommentarer

Siste innlegg