UKENS MIDDAGSMENY #UKE4

Det er så hyggelig at dere liker ukesmenyene mine! Jeg hadde faktisk ikke trodde de skulle slå så godt an så det er en veldig koselig overraskelse og gjør at jeg får masse motivasjon til å fortsette. Dette er gøy for min egen del også for nå gjør jeg en større innsats for å varierer middagene fra uke til uke, haha.

Halloumiburger og søtpotetfries med parmesan. En stor favoritt som jeg ikke har lagd på veldig lenge. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker halloumi og å bruke det i stede for kjøtt i burger er fantastisk godt så det burde dere prøve!

Vi starter med søtpotetfries. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og del i passe store biter, alt etter hvor store, små, tykke eller smale fries du vil ha. Ha de i en bolle sammen med litt olje eller eggehvitte, jeg pleier å bruke olje. Ha på salt, pepper og en god dose revet parmesan, bland det godt sammen. Legg de på et bakeark og stek i ovnen til de begynner å bli litt gyldne og fine, ca 20 minutter i min ovn.

Del blokken med Halloumi i to og stek på middels høy varme i tørr stekepanne til osten blir gylden på begge sider. Ha det du ønsker på av dressing og grønnsaker og nyt sammen med hjemmelagd fries. Jeg lager en enkel dressing med base av rømme, creme fraiche eller kesam og har i diverse krydder (paprika, salt, sitronpepper og chili).

Quinoabowl med bakte søtpotetbiter, falafel, grønt og hjemmelaget dressing. Kok quinoa som anvist på pakken. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og skjær i små firkanter, ha de i en bolle med litt olje, salt og pepper før du fordeler de på et bakeark og baker i ovnen til de er møre og fine. Bruk kjøpt falafel eller hjemmelaget (ligger masse oppskrifter på Google) og varm som anvist. Kutt opp ønskede grønnsaker og server alt sammen! Jeg bruker dressingen jeg beskrev over her!

Søtpotetsuppe med pastaskruer. Vi kjører Rema 1000 sin spicy søtpotetsuppe denne uken. Den er så enkel og så sykt god, så koker vi pastaskruer og har i suppen. Hvis du vil lage hjemmelaget så er denne skikkelig god.

Bønnegryte med quinoa. Haha, jeg føler jeg har med minst en oppskrift fra Linda Stuhaug hver eneste uke. Hun har utrolig mye forskjellig og godt så det får bare bli sånn. Denne har jeg ikke laget før, men det ser så godt ut! Oppskriften finner dere her.

Vegetarlasagne med linser. Nok en oppskrift fra Linda. Denne har jeg lagd før også og den er sååå god! Jeg bytter ut sopp med mer gulrot og linser fordi jeg ikke liker sopp og det er kjempegodt. Dere finner oppskriften her.

 

Skal dere teste noe av dette?

9 kommentarer

Siste innlegg