MIN BUCKETLIST

Reklame | annonselenker Nelly / NA-KD

I fjor på denne tiden publiserte jeg dette innlegget. Ting jeg vil gjøre eller oppleve før jeg dør. Jeg kom over det da jeg kikket gjennom arkivet mitt og oppdaget at jeg faktisk kan krysse av et par ting, og at det er noen ting jeg vil legge til. Så jeg tenkte det var gøy med en liten bucketlist update.

JAKKE HER / VESKE NUNOO / KJOLE HER / SKO HER

BESØKE AUSTRALIA

Tenk at jeg egentlig skulle flytte dit da jeg dro til Mexico. Så annerledes livet mitt hadde vært… En del av meg har veldig lyst til å ta studiene der, men vi få se. Uansett så har jeg veldig lyst til å dra til Australia på besøk. Det finnes så ufattelig mange kule steder der jeg gjerne vil oppleve.

EIE MITT EGET HJEM

Dette er definitivt noe jeg ønsker. En gang i fremtiden vil jeg eie et stort hvitt hus, typ The Notebook edition, hehe. Før den tid blir det kanskje og forhåpentligvis en leilighet. 

Det er ikke et stort hvitt The Notebook hus, men leiligheten har jeg sjekket av!

EIE EN HUND

Fremtiden min innebærer definitivt en hund, men det blir nok ikke før om veldig mange år. Jeg skal ikke ha en hund før jeg har tid til å ta vare på den og den får et kjærlig og passende hjem, så det er langt frem i tid.

SEILBÅT I SØREUROPA

Dette har jeg skikkelig lyst til! Kanskje det blir sommerferien neste år? Jeg kunne tenkt meg å seile ved kysten av Frankrike, Italia, Kroatia, Hellas og kanskje Albania og Montenegro. Nå vet jeg ikke hvordan den ruten fungerer i praksis, men..

SE BABYSKILPADDER BLI FØDT OG GÅ UT I VANNET

Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg var på Zakynthos for noen år siden. Det ble ikke noe av den gangen, men jeg har skikkelig lyst til å få oppleve det.

HJELPE HECTOR

Dette skal jeg gjøre! Til alle som lurer så står vi litt stille fordi vår bekjente i Sarandë som skal finne han sliter med nettopp det. Det kan være at han har forflyttet seg og kommer tilbake. Vi håper ikke det har skjedd noe, men akkurat nå må vi bare vente til han blir lokalisert slik at Protect Me Albania kan komme og hente han.

Da jeg kom hjem fra Love Island fikk jeg vite at vi dessverre ikke klarte å hjelpe Hector, men Protect med Albania fortsetter det flotte arbeidet sitt med hjemløse dyr og ble utrolig glad for donasjonen vi ga dem (pengene som egentlig skulle gå til Hector).

DRA PÅ SAFARI

Jeg vil dra på en sånn safari hvor vi mennesker sitter i en åpen bil med gitter rundt sånn at vi er i bur, men får se dyrene i det fri! Det hadde vært så sykt kult.

VÆRE BRUDEPIKE

Jepp, jeg legger herved inn søknad hos samtlige venner. La meg være brudepike da!

DRA TIL NEW YORK

Åh, dette har jeg hatt lyst til helt siden jeg så den første episoden av Gossip Girl, haha. Jeg tror New York er min type by og jeg skal besøke den om ikke så alt for lenge. Det bare skal jeg gjøre.

KUNNE LEVE AV Å GJØRE NOE JEG ELSKER

Er ikke det noe alle drømmer om? Vel, jeg skal få det til. 

Tenk at jeg allerede gjør dette i en alder av 24!!!! Så takknemlig.

VINSMAKING

Kanskje i Sør-Frankrike på en superfin vingård? Det hadde vært helt fantastisk!

DRA PÅ FERIE HELT ALENE

Jeg vet jeg er rar, men jeg har skikkelig lyst til å dra på ferie helt alene en gang. En skikkelig avslappende ferie hvor jeg ikke trenger å gjøre noe som helst. Jeg pakker en koffert med lette sommerklær og minst to bøker, reiser til et varmt og koselig sted hvor jeg ligger på stranden, leser bøker, spiser og sover.

FEIRE JUL OG NYTTÅR I ET ANNET LAND

Det hadde vært gøy å teste det, bare for å se hvordan det er. Nyttår kunne jeg tenkt meg å feire alle andre steder i Norge, fordi helt ærlig… Nyttår i Norge er ganske kjedelig sammenlignet med mange andre land. Jul hadde vært gøy å feire i en skikkelig juleby.

Delvis nådd. Morten og jeg feiret jo nyttårsaften i Roma! Ikke verst.

SE TAYLOR SWIFT LIVE

Hallo, dette må skje! Jeg elsker Taylor.

FLY FØRSTEKLASSE

Det hadde vært kult å teste det liksom. Er det så spennende som folk skal ha det til og er det virkelig verdt det? Vel, jeg vil prøve!

REISE PÅ KJÆRESTETUR TIL EN ROMANTISK BY

Venezia, Roma, generelt Italia. Ta meg med på kjærestetur asap. 

Done! Det ventet vi ikke lenge med, haha.

ROADTRIP I USA

Det hadde vært skikkelig kult! Jeg elsker roadtrips og tenk så mye man får sett av et land ved å oppleve det på den måten. Noen som er med på jentetur?

NAKENBADE

Yes, kjekt å prøve hehe.

Edit: Hæææ hvorfor er dette på bucketlisten min??? Spesielt.

JOBBE PÅ ALTERNATIV JUL

Dette vurderer jeg faktisk å gjøre allerede i år. Jeg er ikke en jule-elsker akkurat, så det å kunne hjelpe noen som trenger det på selveste julaften hadde vært mye mer givende enn å sitte i en middag. Dette skal jeg sjekke opp når jeg kommer hjem.

DRA TIL PINK BEACH

Jaaaaaa, hallo en rosa strand! Jeg må se den og jeg må ta bilder der, haha.

JOBBE PÅ ET DYRE-SHELTER I UTLANDET

Dette vil jeg faktisk bruke en ferie på, kanskje neste år allerede. Eller hvis jeg kan gjøre bloggen til jobben min hadde jeg definitivt dratt og gjort det uavhengig av ferie.

FORLOVE MEG

Yes, hvem hadde trodd at dette skulle skje? At jeg faktisk vil forlove meg en eller annen gang i livet (les: ikke nå haha). Jeg har jo vært veldig der at jeg ikke vil gifte meg, men at jeg til nød kan forlove meg. Nå vil jeg faktisk forlove meg og er ikke helt anti-ekteskap lenger. Sånn er det vel når man møter mann i sitt liv, eller?

LØPE HALVMARATON

Her får Morten æren. Dette hadde ikke falt meg inn før han begynte å mase om å få meg med, men nå frister det litt. Ikke akkurat nå, men en eller annen gang skal jeg klare det. Først må knærne mine bli klare for å i det hele tatt løpe igjen.

FULLFØRE EN UTDANNING

Dette har jeg jo hatt lyst til lenge, men det har liksom ikke passet helt for meg enda. En eller annen gang, forhåpentligvis neste år så skal jeg starte på den utdanningen jeg vil gå.

DRA TIL FLYPLASSEN OG BOOKE DET FØRSTE LEDIGE FLYET UT AV LANDET

Tenk så spennende da! Man pakker en koffert med litt av alt og setter seg på det første flyet som går. Jeg vet ikke helt om jeg tør å noen gang gjennomføre dette 100%, jeg kan jo typ havne i Sibir. Samtidig hadde det vært veldig gøy!

 

9 kommentarer
  1. Det er noe som heter foreningen julaften i Larvik. Der er det en familie som er hovedarrangør hvert år. Altså en annen familie hvert år. Også er det mange som er frivillige. Der kan alle som ikke har noen å feire jul med eller hvem som helst komme og feire jul. Var mange familier der også. Veldig koselig og den mest givende julaften jeg har hatt da jeg var frivillig der et år. Det burde du sjekke ut 😊

   1. Blir så feil med tidene i Norge i forhold til Bali så det hoper seg veldig opp, så har skrudd av mens jeg er her så jeg heller kan åpne igjen når jeg er hjemme og gi ordentlige svar 🙂

  2. For et kjekt innlegg! Blir stadig imponert over kreative og inspirerende innlegg og bilder. Heier på deg!
   Og nyt Bali! Var selv på campen i sommer og koser meg av å gjenoppleve uken på nytt gjennom bloggen din:-)

  3. Se babyskilpadder gå ut i havet kan du se på Bali, Kuta beach 😉😉 En fantastisk opplevelse ❤

Siste innlegg