SLIK VAR JULEN MIN

Reklame | annonselenker Nelly

God jul, fineste dere! Nå er ferien min over og selv om det er godt å være tilbake er jeg veldig glad for at jeg tok meg helt fri i to dager. Det var så godt å faktisk være skikkelig tilstede uten å sitte på macen eller mobilen halve dagen. Jeg har virkelig nytt de to fridagene, men noen bilder måtte jeg jo ta 😉

Genseren til Trulte er forresten kjøpt på Rusta! Vi trodde den skulle bli alt for stor, men hun vokser jo så alt for fort. Jeg la ut to bilder på story i går. Et fra starten av desember, like etter at vi hentet henne, og et fra i går. Da kan man se hvor utrolig mye lenger hun har blitt! Lille klumpen er ikke så klump lenger…

Hun har kost seg ordentlig her oppe! Lille Trulte har løpt rundt i snøen og vært helt i hundre, haha. Hun har faktisk vært stueren. Hun har gått til døren og sagt ifra når hun må på do, så jeg håper at hun tar med seg det hjem. Det hadde vært fantastisk deilig!

PYSJ FRA H&M

Vi har blitt ordentlig vartet opp med deilig mat og skikkelig julefrokost. Jeg vil ikke hjem….

JAKKE HER / VOTTER VERO MODA

Det har vært helt nydelig her, rett og slett! Det snødde masse på julaften, mens det har vært opphold og strålende sol både i går og så langt i dag. Den friske lufta er fantastisk deilig og i går ble det faktisk en god skitur på meg.

KJOLE HER

Jeg hadde en skikkelig fin julaften! Det var kjempegod mat, jeg spiste de deilige vegisterkakene mine som anbefales på det sterkeste. Okei, de er ikke mine sånn på ordentlig. Det er vegisterkakene fra veganmisjonen, men uansett… Supergode! Det blir fast i julen på meg altså. Jeg savnet ikke ordentlige medisterkaker litt en gang. Helt perfekt!

Nei, julaften var kjempekoselig. Vi gikk fra middag til sofaen og gaveåpning. Trulte fikk tak i et gavebånd og koste seg med det frem til hun fikk sin ordentlige julegave og ble opptatt med den hele kvelden. Jeg fikk skikkelig bra gaver altså, helt utrolig!

Morten var supersøt. Han hadde tatt mobilen min en eller annen gang i løpet av dagen uten at jeg merket det og endret sitt eget navn til Julenissen. Midt under gaveåpningen spurte han om jeg hadde mobilen min og ba meg sjekke om jeg hadde fått melding. Da hadde Julenissen sendt en melding hvor det blant annet stod at han hadde fått for øret at jeg hadde vært snill i år så derfor skal Morten ta meg med på en av favorittrestaurantene mine i Kristiansand og på kino! I tillegg til det fikk jeg en genser som jeg nevnte for evigheter siden (altså sikkert et halvt år) at jeg ville ha. Jeg ble så glad, en kjempefin og personlig gave ❤️ Det er det beste!

Alt i alt en fantastisk julefeiring! Nå skal vi nyte de siste timene her på hytta før vi kjører tilbake til Kristiansand og den ganske så jule-løse (kan man si det?) leiligheten vår. Jaja, vi skal heldigvis tilbake på nyttårsaften og det gleder jeg meg veldig til!

Nyt resten av jula, fineste dere ❤️

23 kommentarer

Siste innlegg