DESEMBER 2014 – DESEMBER 2019

Okei, dere. Her om dagen fikk jeg plutselig lyst til å bla gjennom arkivet på bloggen for å se hvordan jeg hadde det, hvordan jeg så ut og hva jeg drev med i desember i fjor, året før og året før det. Jeg gikk i alle desember-mappene i arkivet og koste meg så med å se gjennom bilder og ikke minst med å lese. Jeg tenkte det var gøy å vise dere litt. Jeg har nok forandret meg litt og hatt i hvert fall en periode (2017 hehe) hvor jeg ikke så helt ut som meg selv, men det skal dere få se. La oss starte med i år!

2019

Dette trenger vel ikke en forklaring for dette er faktisk nåtid, men vi må jo ha det med!

2018

Her er det ei som har sola seg! Dette bildet er tatt hjemme i Larvik og jeg husker denne dagen så godt. Det var første gang Morten var på besøk i Larvik og møtte familien min. Så koselig!

Jeg synes egentlig ikke at jeg har forandret meg så veldig mye siden i gjort

2017

Hahaha, jeg må le! Jeg ser helt merkelig ut. Okei, jeg var riktignok fyllesyk. Det husker jeg enda. Jeg bodde med Sofie i Oslo og hun hadde besøk av to venninner. Vi hadde vært ute kvelden før, husker ikke hvorfor, men vi endte i hvert fall opp på julemarked dagen derpå og dette bildet ble tatt.

Her var det extension for alle pengene. Kan ikke si at det var helt krise, men ikke fantastisk heller. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg synes jeg ser så annerledes ut! Enig eller uenig?

2016

Desember 2016! Jeg bodde fortsatt i Oslo, her sammen med to gode venner fra Larvik. Jeg kan ikke huske noe særlig spesielt, men jeg tror jeg studerte på denne tiden. En smule usikker, det begynner å bli lenge siden.

Stakkars håret mitt… Det er mye hårsnakk her, men det må faktisk til. Det er jo den største forskjellen på meg. Ingen krise-antrekk eller store forandringer ellers. Håret derimot, krise. Her hadde jeg vært gjennom mye rart. Jeg kjedet meg og farget det mørkebrunt, så skulle jeg ha det lysere igjen, men ville ha det mørkere i bunnen og det ble for mørkt så jeg farget det helt mørkt igjen. Kaos! Så ble det til slutt lysere, men dette var midt i prosessen og her var det ganske oransje.

2014

Her hadde jeg nettopp flyttet til Oslo! Jeg flyttet i august samme år med tre venninner. Det var veldig spennende med en gang, men så var det ikke så fantastisk som man fort kan se for seg haha. Hjemme på juleferie som alltid. Jeg tror faktisk dette bildet ble tatt på lille julaften.

Jeg griner nesten av å se på håret mitt her. Det var 100% mitt eget, ikke noe extentions eller tull. Det var sunt, fint og såååå langt! Ellers var det ikke noe veldig krise med dette bildet altså. Jeg ser at det er meg, men samtidig ser jeg litt annerledes ut. Man forandrer seg mye gjennom livet og dette er faktisk fem år siden! Det er helt sykt å tenke på fordi jeg husker dette så utrolig godt. Tida flyr!

0 kommentarer

Siste innlegg