KJOLE TIL ÅRETS SISTE DAG

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, dere! Nå nærmer det seg årets siste dag og jeg lurer litt på hva jeg skal ha på meg. Derfor har jeg rett og slett dratt på meg de kjolene jeg vurderer så kan dere hjelpe meg å velge! Er ikke det greit? Jeg aner forresten ikke hvorfor det ble så dårlig kvalitet på bildene… Veldig merkelig, men vi overlever det 🙂

Denne favoritten fra Stine Goya frister veldig! Det eneste er at jeg brukte den på et julebord for noen uker siden og det hadde vært gøy å bruke noe annet, men den er så fin at den måtte med!

Denne kjolen er så kul! Dere finner den her og skoene her. Den er helt gjennomsiktig, men jeg har en body under og strømpebukse så det funker ganske bra. Den er også kjempekul med bukse, men ikke akkurat til nyttårsaften. Minuset her er at det kanskje blir litt kjedelig?

Denne er fra Nelly (i fjor) og den er sååå fin! Jeg hadde den med til Roma og brukte den der. Den er jo veldig passende til nyttårasften med paljetter og frynser. Jo mer jo bedre på den siste dagen i året!

Denne er ganske ny og den er så fin! Jeg har ikke rukket å bruke den enda så det klør litt etter å ha på denne. Dere finner den her, skoene og vesken er gamle fra Nelly, øredobbene er fra H&M og smykket fra By Olea.

Dette er nok min foreløpige favoritt. Når passer den bedre enn på selveste nyttårsaften? Jeg mener jo at man virkelig kan glitre på den dagen og det gjør absolutt denne kjolen. Kjolen er fra Nelly, men utsolgt for øyeblikket. Vesken finner dere her.

Hvilken kjole synes du jeg burde bruke på nyttårsaften?

29 kommentarer

Siste innlegg