IKEA, SOL OG EN ORDENTLIG SØNDAG

Reklame | annonselenker Nelly

T-SKJORTE PRIMARK / BELTE HER (utsolgt i beige) / SKJØRT HER

God søndag fineste dere! Nå sitter jeg inne i stua og koser meg med regn og torden på utsiden samtidig som jeg prøver å overse Tour de France på tv-skjermen. Heldigvis er det siste dag med denne syklingen… Jeg har bare aldri klart å finne det interessant. Jeg kan liksom se det aller meste av sport, men sykkel er bare ikke min greie.

Det som er min greie er uvær (når man kan sitte inne og nyte det). Jeg elsker at vi har store vinduer så jeg kan se og beundre lynet og regnet. Da jeg var liten synes jeg det var skikkelig skummelt, men nå synes jeg det er skikkelig stemning, særlig om jeg tennes masse lys. Flere som kjenner på det eller er det bare jeg som er veldig rar? Haha.

Som dere kanskje har forstått så dro vi aldri på hyttetur, mye på grunn av dette været. Det var liksom ikke så fristende å gå tur i fjellet i regn og torden så da ble vi heller i Kristiansand og tok det helt med ro. Vel med unntak av i går. Vi gjorde noen ærend på Sørlandssenteret og tok en kjapp tur innom IKEA før vi pakket ned badetøy, tok med oss Laban og kjørte til Lindesnes for å nyte finværet på verandaen til Mortens foreldre. Det var så fint for der kunne Laban løpe fritt rundt ute, noe som sikkert er veldig mye morsommere enn å henge her i leiligheten haha.

(klarte ikke motstå Nugatti til frokost så da ble det “babymage” resten av dagen 😂 Bikinien finner dere forresten HER og vesken finner dere HER.

Senere på kvelden fikk vi besøk av familie, koste oss med deilig taco og film før vi tok kvelden forholdsvis tidlig. I dag har vi bare slappet av og det har vært så ufattelig deilig. Den siste uken har gått i ett fra morgen til kveld, ja egentlig den siste måneden! De to siste månedene… Vi må ikke glemme at jeg bare hadde 24 timer mellom de tre reisene jeg var på i juni før jeg kom hjem, hostet sommerfest og hadde besøk, dro på Stavernfestivalen og kom rett hjem til oppussing. For en sommer 😂

Resten av kvelden går til serie og kos. Vi skal spise det som har blitt en av mine favorittretter til middag, noe så spesielt som fiskekaker med grønnsaker hehe. Det er skikkelig digg altså, særlig med de fiskekakene som har 80% fisk i seg. Ah, gleder meg! Jeg burde egentlig komme i gang med den middagen, klokken ble jo plutselig mye. Jepp, jeg gjør det.

Dere får nyte kvelden videre og lade opp til en herlig neste uke!

 

31 kommentarer

Siste innlegg