UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

T-SKJORTE HER / VESKE NUNOO / SKJØRT HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Jeg skal bruke morgenkvisten og formiddagen til å jobbe. Jeg har en ganske lang to do liste som jeg må følge og i tillegg har jeg et par småting igjen i stua.

UKENS TANKE: Shit, jeg er så glad for at jeg endte opp med denne leiligheten. Vi gikk jo på mange visninger og det var flere jeg ville ha, men som gikk langt over takst og noen som var uaktuelle. Jeg ville jo egentlig ikke se på denne leiligheten en gang på grunn av buen i stuen, flisene i gangen og det fæle panelet. Heldigvis skjønte jeg etter hvert at man ikke alltid kan kjøpe den perfekte leiligheten, men heldigvis kan det gjøres noe med. Nå elsker jeg den virkelig! Den er så fin og beliggenheten er helt fantastisk.

UKENS CRAVING: Potet og absolutt alt med potet.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har omtrent bodd i dette skjørtet den siste uken og bare kombinert det med forskjellige t-skjorter/gensere og tilbehør. Dere finner det her.

UKENS SERIE: Bonusfamiljen! Den er skikkelig interessant og ligger på NRKTV.

UKENS HØYDEPUNKT: At stuen vår ble ferdig! Jeg er så utrolig fornøyd og det ble bedre enn hva jeg turte å håpe på. Det er ekstar gøy at vi faktisk har gjort all jobben selv, samt funnet vår egen stil og gått for det. Hvis ikke dere har sett hvordan det ble så kan dere se det HER. Jeg skal få tatt noen bilder snart også som kommer på bloggen etter hvert.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hm… Jeg tror jeg er for lykkelig til å irritere meg skikkelig over noe akkurat nå haha. Skal vi se om vi kommer på noe. Det får bli at ting tar tid, haha.

UKENS POSITIVE: Jeg er så fornøyd med hvordan Morten og jeg håndterte oppussingen. Eller håndterte blir kanskje feil, det var ikke noe særlig å håndtere, men jeg er så fornøyd med hvor bra det gikk. Det var ikke noe krangling, ingen surmuling og selv om begge var slitne og irritable på slutten så gikk det liksom velig bra allikevel.

UKENS ØNSKELISTE: Adidas short HER, Nike shorts HER, kjole HER, sett HER.

UKENS MATRETT: Tacoen jeg spiste på lørdag. Jeg vet ikke helt hva det var, men alt var så sykt digg. Jeg hadde vårløk, granateple, og fetaost i til en forandring og det ble skikkelig godt.

UKENS SANG: Det blir en podcast denne uken og det er Emil & Anette. Den er så morsm, jeg ler seriøst høyt alene haha. Der er det null filter og det er ganske underholdende.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av fineste lille Laban. Han må være verdens beste hund. En så snill og rolig hund tror jeg faktisk aldri jeg har møtt. Det er aldri noe styr, bare kos!

 

8 kommentarer

Siste innlegg