MINNET FRA DEN BESTE DAGEN I MITT LIV

  

Den aller beste dagen i mitt liv må ha vært den dagen Morten og jeg ble kjærester. Det var så utrolig fint og  nærmest er perfekt øyeblikk. Sånn sett er jeg glad for at vi møttes på Love Island. Det ga oss så mange muligheter vi aldri hadde hatt ellers.

Vi hadde antakeligvis aldri kunne se klipp fra tiden vi først møttes til vi forelsket oss og ble kjærester. Vi hadde aldri funnet på å skrive taler til hverandre hvor vi uttrykte følelsene våre. Aldri! Det er litt morsomt for da jeg fikk beskjed om at vi skulle skrive en tale synes jeg de var helt forferdelig.

Skulle liksom jeg, jeg som er elendig med følelser og overhodet ikke vil dele de med noen stå og holde en tale til Morten foran de andre deltakerne, produksjonen og flere hundre tusen mennesker som skulle se dette på tv? Ehhhh, nei. Jeg gruet meg så utrolig mye, jeg skalv da jeg gikk inn i villaen. Men jeg gjorde det, jeg hadde skrevet talen og jeg holdt den (nesten) uten å gråte og nå er jeg ufattelig glad for det. For nå har jeg det klippet for alltid og her om dagen fant jeg talene våre i en bortgjemt og overfylt eske på kontoret.

Dette er det fineste minnet jeg har fra Love Island, og et av de fineste jeg har i livet. Jeg vil ha de for alltid så jeg bestemte meg for å ramme de inn. Jeg tror ikke akkurat vi skal ha de stående fremme, men nå vet jeg i hvert fall at de er godt bevart så vi kan ha de til vi er gamle og grå ❤️

 

10 kommentarer

Siste innlegg