MINE FAVORITTER

Reklame | annonselenke Nelly

KJOLE HER

Klesplagg. Jeg elsker kjoler, typiske sommerkjoler. Det er definitivt det plagget jeg har aller mest av så det er synd at det ikke er så veldig mye sommer i år. Det er så deilig å gå i og så utrolig lett å style! Så har jeg strikkagensere på en veldig god nummer to.

Serie. Friends. Jeg blir jo aldri lei av den serien og det til tross for at jeg har sett veldig mange bra serier i mitt liv. Det er nok mange som er bedre, men det er ingen andre jeg kan se igjen og igjen så da blir det sånn.

Middagsrett. Alt med fløtegratinerte poteter. Ellers er jeg egenlig veldig glad i kjøttkaker, men nå spiser jeg ikke det mer så vegetarkaker med poteter og brun saus kanskje. Det er ganske vanskelig å velge en rett når det finnes så mye godt! Hmmm. Skal jeg gå for vegetarkaker med fløtegratinerte poteter og brun saus? Det gjør jeg, nam.

Film. The Notebook / Løvenes Konge. Det er umulig å velge.

Pålegg. Brunost og det er så grusomt fordi magen min tåler det virkelig ikke, men det er så sykt digg! Noen flere brunostfans her? Hva er deres favorittpålegg? Finnes det noe bedre enn brunost?

Blogg. Kenzas.se. Hun er så utrolig flink og hun har fantastiske bilder!

Realityshow. Denne er faktisk ganske vanskelig fordi jeg synes det ofte varierer fra sesong til sesong. Før var det Paradise, men etter at jeg var med selv så ble det helt ødelagt. Da jeg var yngre likte jeg Farmen best, men nå er jeg ganske usikker. Kanskje På tur med Dag Otto? Går det som realityprogram?

Drikke. Pepsi Max over alt annet. Det er så grusomt når jeg er på reise fordi det er overraskende få land som har Pepsi Max lett tilgjengelig. Der går det liksom i Cola og det er virkelig ikke det samme.

App. Instagram. Her var jeg ikke i tvil et eneste sekund, haha. Jeg er alt for mye på Instagram, men jeg elsker det. Jeg henter så mye inspirasjon derfra!

Instagramkonto. @AngelicaBlick. Fyyyy altså den dama! Det er mitt girl crush, alt hun gjør er fantastisk. Hun ser smashing ut, virker jordnær og smart, er sykt bra trent og virker bare som tidenes kuleste menneske. Jepp, der hører dere. Girlcrush, haha.

Artist. Det blir faktisk Ed Sheeran. Jeg vet ikke hvorfor jeg skrev faktisk, haha. Kanskje fordi jeg stod mellom han og Taylor Swift. Jeg elsker de begge, men jeg likte den gamle Taylor-musikken bedre enn den nye og jeg elsker alt Ed Sheeran gjør så da ble det slik.

Farge. Blå, noe det har vært helt siden jeg var liten. Folk tror alltid det er rosa, men det er altså feil.

Sport. Jeg synes det aller meste er morsomt å følge med på, men det blir håndball. Jeg har spilt det selv i mange år og det er jo så gøy!

 

10 kommentarer

Siste innlegg