INNKJØP TIL LEILIGHETEN

Reklame | annonselenker H&M / Royal Design

God lørdag! Jeg har nettopp kommet inn etter å ha vært ute i nesten hele dag og kost meg i sola, lekt med Laban og Morten haha. Jeg er i en slags gledesrus etter å ha fått stuen på plass! I går kom teppet vi skulle ha under sofaen og sofabordet. Det blr sykt fint! Dere finner det forresten her om dere er nysgjerrige på hvordan det ser ut. Jeg lover at jeg skal få til bilder av stuen snart, men jeg vil ha alt på plass først! I mellomtiden kan dere se videoen hvor vi viser den frem.

Jeg tenkte forresten å vise dere litt av det jeg har bestilt til leiligheten! Det er så gøy med litt nytt, hihi. Så vil je gtipse om at både H&M og Royal Design har sommersalg. Dere finner H&M sitt her og Royal Design sitt her. Det er masse fint interiør på salg så hvis du har ventet på noe spesielt bør du slå til nå 😉

PUTETREKK HER / ORANSJE UTSOLGT / PUTETREKK HER

BENK TIL GANGEN HER (det blir så fint) / STORT DUFTLYS HER / SUNFLOWER LYS HER

 

PUTETREKK HER / SORT SKITTENTØYSKURV HER / BRUN HER

LYSESTAKE HER / DUFTLYS HER / VASE HER

Putetrekkene skal erstatte de nåværende i sofaen. Det ble litt feil grønnfarge på de vi hadde inntill den grønne fargen på veggen, så dette blir nok mye bedre! I tillegg bestemte jeg meg for å skifte ut de gamle skittentøyssekkene vi har fordi de begynner å lukte surt og bli litt ekle… Ja, jeg har prøvd å vaske dem haha.

Så bestilte jeg endelig benken jeg har siklet på i flere måneder! Vi skal ha den i gangen inntill veggen vi malte grønn. Jeg tror det blir kjempefint. Vi har nemlig savnet å ha noe å sitte på når man knyter sko eller venter på at den andre skal blir ferdig, hehe. Så det blir kjempebra!

Jeg bestilte som vanlig litt duftlys. Det sorte lukter så godt og er gigantisk, så nå trenger jeg nok ikke kjøpe nytt på veldig lenge. Så bestilte jeg en vase og en lysestake som jeg tenker på ha på sofabordet. Det blir nok supert og jeg kan godt vise dere hvordan alt blir når det er på plass. Vi har endret utrolig mye i det siste og blant annet byttet soverom så når ting er 100% tenker vi å lage en ny housetour 😀

Det var det fra meg i dag. Nyt sommerkvelden videre, fine dere.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg