TING JEG VIL GJØRE I JUNI

Reklame | Annonselenke Monki / Nelly

GENSER fra en strikkebok som kommer til høsten / BUKSE MONKI HER / SKO HER

Manchester. Denne turen har vært planlagt og bestilt siden november. Jeg ga Morten turen i bursdagsgave sammen med billetter til Westflife-konsert! Det blir ordentlig koselig med kjærestetur og ikke minst morsomt med en god gammeldags boyband-konsert.

Rydde bort høst- og vinterklær. Det er så unødvendig at det skal henge/ligge i skapet og ta masse plass. Så jeg tenker rett og slett å rydde bort alle typiske høst- og vinterklær, brette de pent sammen og flytte ned i boden. Jeg tenker å la et par strikkegensere være igjen fordi det kan være ganske digg på sene sommerkvelder.

Jentetur til London. Dette skjedde egentlig veldig spontant, selv om det har vært snakk om det siden november. Jeg var på julebord med Trumph-jentene (som jeg enda kaller oss fordi vi møttes da alle jobbet der, selv om alle for lengst har sluttet så har vi liksom blitt Triumph-jentene) i november og en av jentene har flyttet til London så vi ble enige om å dra dit på besøk. Plutselig fikk jeg melding for et par uker siden om at denne turen blir noe av og vi reiser i juni, woho! Det blir sååå moro og jeg gleder meg helt ekstremt mye til en skikkelig jentetur.

Gjøre ferdig balkongen. Nå satt vi den gamle sofaen ut og det ble egentlig ganske bra, men vi trenger litt planter og kanskje litt pynt der ute for å gjøre det helt komplett!

Skaffe meg personlig trener. Jeg har skjønt at jeg trenger et spark i ræva og fordi jeg fikk en veldig god erfaring av å ha personlig trener i fjor så tenker jeg å prøve igjen. Det å få et program jeg må følge og at jeg faktisk skal tilbake og vise hva jeg har fått til gir så mye motivasjon!

Gå masse tur. Det er så mange fine turområder rundt her! Det er helt fantastisk og jeg har store planer om å gå veldig mye på tur i løpet av juni.

Gjøre en stor forandring på håret. Jeg har tenkt på dette veldig lenge og nå føler jeg at det er på tide, vel så lenge frisøren min godtar det haha. Jeg vil ikke ødelegge håret nå som det har begynt å bli så bra, men dette blir så kult og jeg er litt lei av den fargenjeg har nå. Jeg gleder meg så mye til å se resultatet! Hva tror dere jeg skal gjøre? 😉

Larvik. Jeg skal antakeligvis en tur til Larvik i starten av juni gor å besøke pappa og hjelpe han med å flytte! Det blir superkoselig!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

16 kommentarer

Siste innlegg