UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / spons Kouture

JAKKE HER / JUMPSUIT KOUTURE

AKKURAT NÅ: Jeg skal opp, spise frokost og få oversikt over uken samt lage en plan for dagen. Jeg trenger bilder, må få skrevet, skal på trening og forberede kommende samarbeid.

UKENS TANKE: For første gang siden jeg flyttet kjente jeg på følelsen av å være litt alene. Jeg har hatt så mye å styre med siden vi flyttet at jeg aldri har hatt en dag hvor jeg ikke har funnet noe jeg kan eller burde gjøre. Det ha ralltid vært en eske å pakke opp eller noe å sortere, hvis ikke har jeg hatt jobb. Da jeg var ferdig med å organisere kontoret var det ikke mer igjen og med en ekstremt irriterende skrivesperre hadde jeg plutselig ikke jobb å gjøre heller. Så jeg satt her da, uten noe å gjøre, uten å kunne gå bort til en venninne, sende en melding i gruppechatten om planer for kvelden. Det var så trist. Det er ganske trist. Det er heller ikke det at jeg bare vil ha noen, men jeg vil ha mine venner. Min gjeng. Her!

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg elsker denne blazeren fra Zara!

UKENS SERIE: Vel, Morten har prøvd å få meg til å like The Office så jeg har sett en del på det. Min dom? Herregud så kjedelig. Det er virkelig ikk min type humor, haha.

UKENS CRAVING: Softis… Ah, det er så nam. Har dere spist softis enda?

UKENS HØYDEPUNKT: Det må bli å ha fått orden på kontoret! Nå er det mulig å jobbe der og det er klart for å få inn et oppbevaringsmøbel etter hvert. Yei!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mobilen min er i ferd med å dø, så nå må jeg sende den inn på reperasjon. Jeg skal få en lånetelefon og jeg ber til hva enn som finnes der ute om at det ikke er noe annet enn iPhone. Da kommer jeg ikke til å skjønne noe som helst, og det kommer til å gjøre jobben min ganske mye vanskeligere. Den er seriøst rett over et år gammel. At en iPhone koster så mye og svikter så fort… GALSKAP!

UKENS ØNSKELISTE: Jeg ønsker meg fine sommerkjoler og interiør!

KJOLE BYMALINA HER / KJOLE MISSGUIDED HER / KJOLE NLY HER / KJOLE ONLY HER VAFFELFJERN HER / BENK HER / PUFF HER / BESTIKK HER

UKENS POSITIVE: Jeg klarte å holde meg unna godteri helt frem til fredagskvelden! Jeg er skikkelig fornøyd faktisk fordi det begynner å bli veldig lenge siden sist. Nå er jeg i hvert fall på rett vei der, og i tillegg kom jeg meg på trening tre ganger den uka så jeg er storfornøyd.

UKENS MATRETT: Jeg lagde faktisk helt sykt gode enchilladas her om dagen. Det sammen med cheddardip, hjemmelaget guacamole og salsa. Nam!

UKENS SANG: Det eneste jeg har hørt på av musikk denne uken er “happy hits” på Spotify. Det vil egentlig si at jeg satt den på shuffle da jeg skulle kure håret, haha. Såå jeg har ingen konkrete sanger å komme med denne gangen, dessverre.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg lagde denne collagen til et innlegg og ble plutselig dratt tilbake til Love Island. Det var en så fin opplevelse og jeg sitter igjen med å gode følelser rundt det.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg