HVA SKJEDDE I JUNI 2018?

Jeg tror faktisk sommeren i fjor var en av de beste noen gang. Det var så nydelig vær, jeg var i god form og følte meg fantastisk, vennegjengen gjorde masse gøy hele tiden og livet var generelt veldig bra. Jeg krysser fingrene for at juni i år blir like bra som juni ble i fjor.

Jeg gjorde så mye gøy! Det var Albania-tur med gjengen, Sofie, Isabelle og jeg dro på roadtrip til Tønsberg, vi solte oss i parker, på brygger og på balkonger. Vi spise god mat, drakk prosecco og nøt virkelig livet! Så hvorfor ikke ta et lite tilbakeblikk på en av fjorårets aller beste måneder, juni!

Se så blond og brun jeg var! Dette var i en periode hvor jeg prøvde å lære meg å like øl, haha. Det gikk dårlig, liker det fortsatt ikke så jeg har gitt opp det prosjektet.

Bryggekos på Olivia med lillesøster.

Bryggekos, god mat og vin med gjengen <3 Her var vi på Mirabelle på Sørenga i Oslo og det anbefales på det sterkeste i sommer! Så god mat og fantastisk service.

 

Roadtrip til Tønsberg, så koselig!

Jeg løp masse i trappa i Pilestredet park og var sååå sprek. Hvor ble den motivasjonen av?

Yeiii!!! Sommerens høydepunkt, vennegjengen dro på ferie til Albania.

Om vi koste oss? Eh, ja!

Ååååh, jeg begynner nesten å gråte hver gang jeg ser på bilder av Hector. Han var verdens nydeligste hund osm vi møte på gata i Sarandë. Han var ikke så gammel, kanskje ungdom og han var så fin. Skikkelig kosete, bare snill og faktisk lydig til tross for at han var gatehund. Vi møtte han allerede den første kvelden og jeg brukte mye tid på å tenke på han og ikke minst å kose masse med han når vi møttes. Den aller siste kvelden var vi på middag langt fra gata der han pleide å gå, men plutselig dukket han opp utenfor restauranten som om han visste at vi skulle dra! Det var da bildet over ble tatt. Herregud, jeg gjorde alt jeg kunne for at han skulle bli adpotert og var i kontakt med et dog rescue i Albania, men da de skulle finne han var han borte og kontakten min i Sarandë hadde ikke sett han på lenge. Det var så grusomt. Fine Hector hadde fortjent verdens beste hjem <3

Vel, det var juni 2018 oppsummert i bilder! En litt latere, bleikere, men ganske så fornøyd Andrea er klar for å se hva juni 2019 har å tilby. Det blir i en ny by, men med minst to reiser, en fantastisk kjæreste og de samme gamle fantastiske vennene (bare litt lenger unna).

7 kommentarer

Siste innlegg