UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER(20% rabatt)

Drikker dere mye alkohol i Thailand?

Nei, ikke noe særlig. Det hender Morten tar en øl til maten, og jeg har tatt rundt tre-fire glass vin i løpet av turen. I går var vi ute og hadde en morsom kveld hvor det ble et par drinker, men det har faktisk vært den eneste gangen i løpet av turen vi har gjort noe slikt. Jeg er ikke så veldig glad i alkohol, men liker å ta et par glass innimellom.

Har Morten søsken i så fall hva heter de?

Ja, han har en bror som heter Eirik.

Hvor er den gule badedrakten med blomster fra?

Den er fra Pieces og dere finner den hertil 20% rabatt.

Før årets sesong av Paradise begynte sa du at du ikke skulle se en eneste episode, har du sett noe?

Det stemmer, og nei jeg har ikke sett noe som helst. Jeg så riktignok ikke mer enn kanskje en episode i fjor heller. Det blir liksom ikke det samme etter at jeg var med selv og vet hvordan ting fungrerer.

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ingen hver dag, men når jeg tar runden er jeg alltid innom Angelica Blick, Kristina Andersen, Kenza, også er jeg ofte innom Janni Delér og Eirin Kristiansen.

Hvorfor vil du ikke si hvor du bor?

Fordi jeg gjerne vil bevare litt av privatlivet selv om jeg er en offentlig person. Vi er mye på farten og det er litt kjekt at ikke “hele verden” vet hvor vi bor og at hjemmet står tomt for eksempel.

Er du enig i det Sofie skriver på sin blogg om at dere ikke har like mye kontakt som før?

Ja, det er jo sant.

Hva er din favorittsang gjennom tidene?

Katy McAllister – Not cut out. Det er den fineste sangen i hele verden.

Hvis du måtte endret hele kroppen din, men fikk beholde en del, hvilken hadde du valgt?

Haha, morsomt spørsmål! Da ville jeg beholdt ansiktet fordi jeg føler det er det som er meg. Går det som en kroppsdel? Hodet? Haha.

Stresser du med å studere?

Nei, absolutt ikke. Vi har hele livet på å studere. Jeg vil heller gripene sjansene jeg får nå som kanskje ikke kommer igjen. Studiene løper ikke avgårde og det er aldri for sent å begynne.

Føler du selv at du har mye klær?

Jaaaa, haha. Har dere sett klesskapet mitt?

Hva er dine topp fem favoritt-middagsretter?

Taco, tandoori, lasagne, hva som helst med fløtegratinerte poteter og egentlig kjøttkaker, men jeg har begynt å miste lysten på det også og det kjenner jeg at jeg ikke er klar for haha.

Hva var det med Morten som gjorde at du falt for han?

Jeg kjente meg så rolig og komfortabel rundt han, som om jeg kunne være meg selv med en gang og kunne fortelle han alt. Det er ganske spesielt fordi jeg pleier å bruke lang tid på å bli komfortabel rundt nye mennesker og jeg vil helst ikke snakke om noe med noen, haha. Så det var vel det første tegnet, så ballet det på seg da jeg ble bedre kjent med han og oppdaget hvor snill han var, og ikke minst hvor rar og morsom han er! Jeg trodde han var rolig og litt kjedelig, men der tok jeg grundig feil! Han er en av de morsomste menneskene jeg vet om i hele verden <3

Hvorfor er du aldri med noen fra Love Island?

Jeg er mye med Morten da, haha. Neida. Det er ikke automatisk sånn at man må bli venner fordi man er med i samme program. Nå bor flesteparten i forskjellige byer, men da jeg bodde i Oslo var jeg stadig med Marius og han er vel den jeg har ordentlig god kontakt med nå i ettertid. Så er det kjempehyggelig om man treffer på noen av de andre også, flesteparten er jo veldig fine folk som jeg liker veldig godt.

Hva synes du om Thailand, kunne du tenkt deg å reise tilbake?

Jeg synes menneskene her er utrolig hyggelig, serviceinnstilte og hjelpsomme. Det er veldig koselig. Det er også mange veldig fine steder, men jeg klarer ikke helt å vende meg til den høye luftfuktigheten haha. Det er så utrolig varmt! Jeg kan godt dra tilbake, men da må det bli på et litt kaldere tidspukt tror jeg. Opp mot 40 grader blir litt i meste laget for meg i lengden, hehe.

Har du brukt mye penger på leiligheten og interiør?

Ja, altså leiligheten kostet jo en del som leiligheter ofte gjør. Det har blitt litt på interiør også. Vi har kjøpt ny sofa, spisebord og sofabord så det ble noen tusen. Så har det vært litt småtteri her og der, men vi hadde en del fra før begge to så det er ikke så alt for gærent.

Hvordan kamera bruker du og eventuelt hvilke linser?

Jeg bruker Olympus Pen E PL-8 og Canon Eos D550 med 50 mm linse. Sistnevnte må nok pensjonere seg snart fordi det streiker oftere og oftere, men linsa er enda i god form!

Har du noen forbilder?

Ja. Michelle Obama, Angelica Blick og Julie Strømsvåg for å nevne noen.

Er Thailand-turen sponset?

Nei, det er den ikke. Eller jo, den er jo sponset av foreldrene til Morten haha.

Hva slags idrett/hobbyer drev du med som liten?

Mye forskjellig. Jeg gikk på husfliden hvor jeg lærte å veve tepper, strikke, hekle og sånne ting. Jeg prøvde meg på dans, var selvfølgelig elendig og sluttet etter veldig kort tid. Samme greia med fotball, scoret selvmål i den første kampen og hadde jo null kontroll haha. Var drillpike i noen år, eller kanskje det bare var ett? Det jeg drev med lenge var ridning og håndball, begge deler var kjempemoro!

Kan du pranke Morten på en YouTube-video?

Neeei, jeg orker ikke sånn pranking. Da få jeg bare igjen og det gidder jeg ikke, haha.

Spiser du virkelig ananas på pizza?

Ja, nam nam! Hvem andre er med i ananas på pizza-klubben?

Har du fått noen nye venner i Kristiansand?

Nei, men jeg har så vidt vært i Kristiansand hihi. Vi flyttet inn og den første uken var bare kaos med flytting, skruing og utpakking. Den andre uken skjedde det noe hver eneste dag og så dro vi til Thailand. Jeg har på en måte ikke kommet meg helt på plass enda, men når det skjer satser jeg på å starte mitt sosiale liv.

Hvordan opplevde du russetiden?

Noe var veldig gøy, andre ting var ikke så gøy. To høydepunkt var vrengekroa og Tryvann. Jeg elsket Tryvann og koste meg maks med vennene mine der, men det var egentlig det eneste treffet som var skikkelig moro. Da vi var i Stavanger var jeg syk, det pøsregnet og jeg hadde ikke hotell fordi neida, det trenger vi ikke. Vi hadde van, men om jeg skulle vært russ den dag i dag hadde jeg droppet å kaste bort pengene mine på noen form for kjøretøy og heller tatt fly, buss eller tog dit hvor vi skulle og sovet på hotell. Rulling synes jeg aldri var noe særlig. Bare stress og man var så stuck. Jeg liker å kunne dra hjem når jeg vil, haha. Det jeg likte best var samholdet jeg følte med hele trinnet. Det ble liksom ikke så gjengete som det ofte var, men alle festet med alle og koste seg.

Synes leppene dine ser ganske store ut om dagen, fylte du de før du dro?

Nei, jeg har ikke fylt leppene og kommer heller ikke til å gjøre det noen gang igjen. De, som andre ting (for eksempel føttene mine som omtrent ikke passer inn i noen av skoene mine lenger) hovner litt opp i varmen. Det er bare å forberede seg på hovne lepper når jeg kommer hjem også, for der er pollensesongen i gang og alt hovner opp haha.

15 kommentarer

Siste innlegg