NYHETER TIL LEILIGHETEN

Reklame | Royal Design

Nå er det på tide å vise dere litt nytt jeg har fått til leiligheten. Detaljer har så mye å si og jeg elsker å se hvor stor forskjell en liten ting kan utgjøre i et stort rom. Nå skal jeg vise dere fire favoritter fra Royal Design. De har utrolig mye fint fra både rimeligere og dyre merker. Fra 28.-29. april har de 20% rabatt på hele nettsiden (ikke VIPP, Mateus og Secto), sjekk det ut HER.

Åå, denne lysestaken har jeg ønsket meg lenge! Den kommer i (minst) to størrelser. Jeg har den minste og den var akkurat passe stor nok til å ha på spisebordet. Den store kunne jeg egentlig også tenkt meg å ha i vinduskarmen. Det hadde blitt utrolig fint, men jeg får nøye meg med denne vakre og litt mindre versjonen for øyeblikket. Dere finner lysestaken jeg har HER og den større versjonen HER.

Snacks-skål perfekt til dip, sjokolade, smågodt, bær eller noe annet du vil kose deg med! Denne passer perfekt på sofabordet i stuen hvor jeg allerede har noen sorte detaljer som gjør seg veldig godt på den hvite marmorplaten. Dere finner skålen HER

Oslo Wood-lampen er en stor favoritt og har fått plass i hjørnet så den er et blikkfang med en gang man kommer inn i rommet. Jeg har forresten brukt en lyspære med varm farge i den. Det er utrolig koselig på kvelden hvis man kun tenner levende lys og har et svakt varmt lys fra lampen. Dere finner lampen HER.

Jeg har  forresten lampen fra Oslo Wood i sort. Det stod mellom denne og den i helgebige, de er så fine alle sammen. Heldigvis går det an å bytte lampeskjerm etter hvert hvis man blir lei!

Endelig har vi fått oss en ordentlig kaffemaskin! Det har vi vært på utkikk etter en stund uten å klare å bestemme oss for hvilken vi vil ha. Til slutt landet vi på denne fra Wilfa. Det jeg synes er så kjekt med denne er at det står hvor mye kaffepulver du skal ha i sammen med mengde vann. Ga det mening? Det står mengde vann og rett under der står det hvor mye kaffepulver jeg skal ha i, haha. Dere finner den HER.

 

11 kommentarer

Siste innlegg