GOD MORGEN FRA ROMA

God morgen, fininger! Jeg våknet opp og begynte å lure på om dette virkelig er livet mitt. Her sitter seg i en king size seng på det som ligner mer på en liten leilighet enn et hotellrom, med verdens fineste kjæreste og verdens beste lesere som akkurat har sikret meg min første førsteplass på blogg.no! Ja, også er jeg i Roma da haha.

Jeg trodde egentlig ikke jeg brydde meg så mye om hvilken plass jeg lå på, men jeg skal ærlig innrømme at den førsteplassen var veldig moro å nå. Om det er sjette, femte, fjerde eller tredje er liksom ikke så nøye, men første da dere! Så jeg vil bare si tusen millioner takk til alle dere som klikker dere inn, engasjerer dere og gjør at jeg kan drive med det jeg elsker å gjøre. Dere er best <3

Nå skal vi straks begynne å gjøre oss klare for å utforske Roma, men først vil jeg vise dere hvor vi bor! Det er enda finere i virkeligheten. Jeg føler jeg bor på et museum. Da vi kom tenkte jeg bare ææææh, dette er fot fint for meg jeg kan ikke bo her! Men så tenkte jeg okei, dette er mitt sted, haha.

29 kommentarer

Siste innlegg