ROMA ER IKKE HELT SOM FORVENTET

Ah, Roma! Den er både vakker og ikke så vakker på samme tid. Jeg ble faktisk ganske så overrasket da vi i kjent stil begynte å utforske byen til fots i går. Det er skikkelig skittent her! Sånn på ordentlig. I alle gatene vi gikk i som ikke var midt i turist-smørøyet lå det søppel strødd og det luktet mildt sagt ekkelt… Jeg husker jeg sa til Morten at nå vil jeg til fine Roma fordi dette var ikke det jeg hadde bestilt, haha.

Det er nok jeg som har sett for meg Roma akkurat som det er på film, samtidig som jeg kun har hørt hvor vakkert det er her. Og ja, det er vakkert! I hvert fall når du kommer deg bort til de små gatene rundt turistattraksjonene for ikke å snakke om selve attraksjonene. De er så fine! Jeg kunne stirret på de i flere timer om ikke det var for alle folka.

Vi rakk faktisk både Colosseum, Piazza Navona og Pantheon i går. Planen var egentlig kun å få med oss Colosseum og ta det andre i morgen, men plutselig var vi like i nærheten. Vi var også innom en del andre utrolig fine steder, men for å være helt ærlig så aner jeg ikke om det er noe man burde eller må se, haha. Jeg synes man burde se det, da! Fordi det var sååå fint.

På vei hjem stod vi brått rett foran Trevifontenen, men det var så fullt av folk at det var bare å gi opp. Den skal vi faktisk besøke allerede klokken åtte i dag, så det er derfor jeg er oppe og skriver nå, haha. Jeg fikk tips om at man burde være der kjempetidlig på morgenen for å få bilder så da var det bare å komme seg opp i sekstiden. Vi har en lang dag foran oss. Det er jo nyttårsaften i kveld og vi har faktisk ikke planen helt klar. Wopsi. Vi finner nok ut av det i løpet av dagen, hehe.

Nå må jeg få liv i han kjæresten min så drar vi avgårde for å utforske enda mer av den vakre delen av Roma!

 

24 kommentarer

Siste innlegg