HEI FRA AMSTERDAM

Reklame | Annonselenker Nelly


JAKKE MATCH / VESKE DAY BIRKER ET MIKKELSEN HER / BUKSE BIKBOK / GENSER H&M

Hei fra Amsterdam! Etter en liten flytur fra Kjevik i Kristiansand befinner vi oss nå på flyplassen i Amsterdam og skal henge er i noen timer før flyet går videre til Roma.

Jeg pleier aldri å mellomlande, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i å fly og vil helst bare bli ferdig med det så fort som mulig uten styret med å bytte fly, måtte lette og lande enda en gang. Nå ble det sånn og det går egentlig veldig fint. Det eneste er at jeg ikke skjønner hvordan dette med mellomlanding fungerer. Jeg har sikkert stilt Morten tusen spørsmål allerede. I det vi gikk ut av flyet begynte jeg å bekymre meg for hvordan vi får bagasjen vår, blir den sendt direkte, må man gå et spesielt sted, må vi sjekke inn på nytt, hva skjer??? Han har heldigvis kontroll og har fått tildelt rollen som reiseleder. Foreløpig har det gått kjempefint, haha.

Når vi først snakker om mellomlandinger og flyplassen i Amsterdam. Da vi landet snakket vi om at jeg kun har mellomlandet to ganger i mitt liv og det var på vei til og fra Mexico da noen andre hadde styring på alt. Morten fortalte deretter at han ikke har vært på denne flyplassen på mange år og jeg bare “nei, jeg har aldri vært her faktisk”. Så går det to sekunder før jeg skjønner hvor utrolig fjern jeg er. De mellomlandingene jeg hadde snakket om et minutt tidligere var jo på akkurat denne flyplassen, haha. Her jeg sitter og skriver når satt vi da vi var på vei hjem fra Mexico etter PH. Aldri vært her du, liksom. Vel, vel.

Nå har vi fått i oss litt deilig mat. Vi fant et sted som hadde sykt mye digg! Supper, salater, sandwicher og mye annet godt. Begge to endte opp med å kjøpe seg tomatsuppe og ferskpresset appelsinjuice, pluss at vi kjøpte litt ekstra begge to. Det var så godt! Nå kan tiden fly avgårde, jeg er så klar for Roma!

Jeg fikk denne vesken i julegave fra pappa og stemoren min! Den var riktignok ønsket i form av en direktelink haha. Jeg er så glad i veskene fra Day Birger et Mikkelsen. De er så gode. Denne finner du HER.

8 kommentarer

Siste innlegg