ET FARVEL TIL MAI MED TIDENES FLAUSE

God morgen! Jeg tror jeg er i koma, altså så trøtt som dette har jeg ikke vært på lenge. Det ble alt for sent i går og jeg satt med jobb frem til klokken ett på natten før jeg fikk lagt fra meg Macen, men slik blir det noen ganger. I morgen er den aller første sommerdagen og det betyr “måneden som gikk” og et farvel med Mai!

MÅNEDENS OPPTUR

Åh, denne måneden har vært så fin. Jeg har hatt flere oppturer og høydepunkt hver eneste uke. Jeg kan trekke frem 17. Mai, det nydelige været og at jeg har vært ordentlig flink med treningen, men hvis jeg skal velge ett så må det bli noe litt spesielt. 

Dette kommer til å høres skikkelig patetisk ut, men oppturen skjedde i går kveld da jeg endelig gadd å gå ned i kjellerboden for å hente viften min. Det har vært uutholdelig varmt og klamt på rommet mitt de siste ukene, men jeg har vært for lat til å gjøre noe med det. Jeg har vinduene på vidt gap, men allikevel er det kokvarmt. Nå har jeg hatt viften stående nede i kjellerboden hele tiden, men i går måtte jeg hente den opp til leiligheten. Herregud, så godt jeg sov i natt!

MÅNEDENS NEDTUR

Den oppblåste magen er tilbake for fullt og det er både ubehagelig og ubeleilig. Nå er det nesten uansett hva jeg spiser og jeg er tilbake der hvor jeg våkner opp og er oppblåst. Jeg tror det er fordi jeg ikke har tatt de pillene jeg skal regelmessig og kanskje fordi det har blitt litt mye is og usunn mat i det siste… Ikke bra for magen. Nå må jeg bare prøve å få den bedre igjen fordi det er skikkelig ubehagelig å gå rundt med en følelse av at magen kan sprenge når som helst. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS FLAUSE

Okei, dette er det kleineste som har skjedd meg på lenge. Det kan være noen synes dette er for mye å dele, men det får bare være haha. Det er så flaut at det må deles og det i detalj. Jeg jobber i klesbutikk ved siden av bloggen og vi har egne personal-toaletter for alle ansatte, som flere butikker også benytter seg av. Akkurat nå har jeg ingen crush, noe som er ganske kjedelig så den siste tiden har jeg jobbet litt for å finne noen å crushe på.

For noen dager siden oppdaget jeg det som må være en ny ansatt i en av nabobutikkene og han var ganske så kjekk! Jeg tenkte at her er det potensiale for å utvikle en liten crush, noe fint å se på i arbeidstiden og muligens en liten flørt, ikke sant. Vel… Det skjer nok ikke med det første. 

Like før stenging på tirsdag så gikk jeg en siste tur på toalettet. Det var kun planer om å lette litt på trykket i blæra, men da jeg satt der var det plutselig mer som ville ut om dere skjønner hva jeg mener. Herregud, la oss bare si det som det er: jeg måtte bæsje. Kleint nok å gjøre på den felles personal-doen, men heldigvis var det ikke kø utenfor. Helt til jeg begynte å bæsje :)))). Yes skei, heldigvis luktet det ikke noe særlig og dette kunne jeg slippe greit unna med.

Jeg drar ned, men til min store forskrekkelse så kommer plutselig det jeg dro ned flytende tilbake i toalettskålen!!! Ja skei, dam å jeg dra ned igjen. Mennesket som står utenfor kommer til å skjønne at jeg har bæsja, dette blir kleint. Jeg prøvde å dra ned igjen, men ville den reagere? Neida. Det var som at alt vann var brukt opp og en liten klunk med vann skulle da forsøke å skyve innholdet i toalettskålen ned og bort. Det gikk sånn halvveis og jeg så det forsvinne rett under kanten om dere forstår hva jeg mener. Jeg turte ikke ta noen sjanser og begynte å få panikk da jeg skjønte hvor lenge jeg hadde vært der inne. Skamfull og i håp om at avføringen å var borte, samtidig som jeg var livredd for at den ikke var det, gikk jeg ut av båsen. Hvem tror dere stod utenfor? CRUSHET MITT.

Herregud, jeg nærmeste løp tilbake i butikken og gjemte meg bak noen stativer mens jeg fortalte hva som hadde skjedd til kollegaen min som nesten falt sammen i latterkramper. Er det mulig liksom? Så ja. Beklager detaljer, men det er månedens (om ikke årets) flause.

MÅNEDENS SPILLELISTE

Ulrik Munther – Before

Glades – Do right

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

Alan Walker – Ignite

Bendik – Siste gang

Taylor Swift – Dress

MÅNEDENS INNKJØP

Det ble faktisk tre i ett denne måneden. Jeg elsker denne kjolen, altså såååå utrolig søt. Den er fra Zara! I tillegg elsker jeg min nye veske fra H&M og solbrillene fra eBay!

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE

Hm… Nå ble jeg brått usikker her. Jeg må kanskje bli enda litt bedre på å sosialisere meg. Det er vanskelig, særlig når jeg jobber såpass mye som jeg har gjort i mai. Vanligvis er jeg litt bedre, men i disse dager varer dagene mine i 18-19 timer og jeg føler jeg har maks to timer med fritid i løpet av dem. Det tar fort lenger tid enn hva man tror med blogg og trening, så er det all dødtiden som går til å dusje, sminke seg, spise, lage klart lunsj, tid til og fra trening og jobb og ja. Tiden flyr for å si det slik, men jeg må faktisk bli bedre på å sette av tid i løpet av uken min til vennene mine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS ANTREKK

Elsker dette sommerlige antrekket! Den duse kjolen som fremheves av fargerikt tilbehør. Absolutt månedens favoritt. 

KJOLE NELLY / VESKE ONLY / SKO SHEIN 

MÅNEDENS INNLEGG

​Se hvem som har vært i slaget denne måneden da! Hvis vi ser bort i fra den ene uken hvor jeg var helt ute av bloggverden (mentalt i alle fall) så har jeg jobbet hardt og levert varene. Det synes jeg i alle fall selv og her er noen av innleggene jeg er mest fornøyd med fra Mai:

“Slike topper er kun for tynne mennesker”

15% rabatt på fillers for et bedre selvbilde

Blogg: En dag i mitt liv

Slik blir du kvitt nattens one night stand

Jeg er ikke en sur fitte fordi jeg ikke er interessert

Video: Food tasting challenge

Jeg kan gå gledd som jeg vil uten at du skal få tafse

Spiller størrelsen egentlig noen rolle?

 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

Selfie time

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

8 kommentarer

Siste innlegg