JEG HAR BESTILT EN NY REISE

Nå gjenstår det akkurat to uker til jeg endelig kan dra på årets første virkelige ferie! Jeg gleder meg helt ubeskrivelig mye og for å feire har jeg rett og slett bestilt meg en ferie til. Denne havner helt i starten av august og turen går til Island! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For mange år siden bestemte alle søsknene til pappa seg for å prøve å samles med hele familien hvert andre år (om jeg ikke tar helt feil her nå). Det er en veldig fin greie å ha når familien plutselig ble spredt over hele Norden. Vi og flere bor i Norge, noen bor i Danmark og en del bor fortsatt på Island. Jeg har ikke hatt mulighet til å være med på de siste familietreffene så jeg ble skikkelig glad da det løste seg i år!

Vi skal være der i litt over en uke og jeg gleder meg så mye! Jeg har sagt det før og sier det igjen: jeg elsker å være på Island. Jeg får så ro i sjela av det stedet der og det passer perfekt at det skjer akkurat på dette tidspunktet. Jeg er såååå glad nå og denne gangen håper jeg å få vist dere enda mer av det fantastiske landet enn sist jeg var der. Da var det dessverre ikke under like hyggelige omstendigheter, så dette blir en helt annen tur. Jeg slenger med et lite bildedryss fra sist jeg var der fordi det er såpass hyggelig <3.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg