I JUNI SKJER DET MYE MORO

Reklame | Annonselenker Nelly

Tenk at vi snart er inne i den aller første sommermåneden! Selv om det føles som sommer, og egentlig har gjort det i snart en måned, så er juni den første måneden som virkelig er sommer. For min del betyr det en kickstart på mye moro fordi det skjer masse gøy i sommer. Her er noe av det jeg gleder meg mest til…

KJOLE HER

BURSDAG TIL VENNINNE. Allerede på lørdag skjer det første punktet på listen. Jeg skal i bursdag til en god venninne og eks-kollega. Det som er ekstra koselig er at nesten alle de gamle Triumph-jentene kommer (det var de jeg jobbet med før) så det blir også en liten reunion. Jeg elsker å henge med de! Så fine jenter som jeg bare har gode ord om <3.

FÅ SOLBLEIKA HÅR. Yeiii! Det jeg elsker med sommeren (og særlig sydenferier) er at jeg får fin hud, sterke negler og håret blir så fint bleiket av sola. 

KOSE MASSE MED CELINE. Det er ikke lenge til hun forlater meg, eller jeg forlater vel egentlig henne. Derfor skal jeg bruke så mye som mulig av tiden jeg har med henne til å kose masse. Hun blir muligens litt lei av at jeg er unødvendig klengete, men hun vet jo ikke at jeg flytter!

KJOLE HER

PARKHENG. Ikke min favoritt-greie på dagen fordi jeg blir så sykt rastløs av å sole meg. På ettermiddagen og kvelden synes jeg derimot at det er skikkelig hyggelig å henge i parken med gode venner, noe snacks, en grill og selvfølgelig pølser. Elsker pølser.

ALBANIA. Herregud!!!! Dette er punktet over alle punkter. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye jeg gleder meg, haha. Sist jeg var i syden var for to år siden (jada det er luksus) så det blir ekstra deilig å få dratt igjen i år. I fjor jobbet jeg hele sommeren og var ikke en gang på stranda en eneste dag. Dette blir så deilig! Jeg reiser sammen med syv av mine beste venner og vi skal bare kose oss, ligge på stranda, spise godt mat og bade med badedyr. Det blir så bra!

SPISE IS. Sommerens høydepunkt. Jeg tror faktisk jeg har spist is hver dag de siste ukene. Wopsiiiiii. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HANDLE FESTIVALANTREKK. Ææææh, jeg skal ofc på festival i sommer og da må jeg selvfølgelig ha noen kule antrekk. Akkurat nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal bruke, men jeg har noen idéer om hva jeg kan tenke meg. Spørsmålet er om det finnes i virkeligheten eller bare i min fantasi… Uansett så blir det moro å starte prosessen med å sette sammen festival-antekk. 

BLI BRUN. Håper jeg, haha. Jeg var likbleik i fjor sommer, men i år skal jeg klare å oppnå litt farge. Jeg satser på at Albania-turen kan bidra litt der.

TØNSBERG. På fredag drar mest sannsynlig Sofie, Isabelle og jeg til Tønsberg og blir fra fredag til lørdag. Den byen er utrolig koselig på sommeren, så jeg håper alt ordner seg slik at jeg får blitt med på det! 

SENE SOMMERKVELDER. Ah, Oslo på sene sommerkvelder. Det er rett og slett helt fantastisk. Enten man sitter i bakgården, på en balkong, i en park eller bare vandrer gatelangs hjem fra et eller annet sted så er det helt nydelig. Det blir forhåpentligvis mange av disse i juni!

JUMPSUIT HER

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

14 kommentarer

Siste innlegg