ET STED DU DRAR FOR Å SE OG BLI SETT

Wow, gårsdagen var helt fantastisk! Jeg følte faktisk at jeg var på ferie og glemte helt at jeg lå på en brygge i Oslo sentrum. Tenk at temperaturen var oppe i hele 29 grader! Åh, jeg er så utrolig glad for at jeg ga meg selv tid til å ligge på Sørenga uten å gjøre noe annet enn å slappe av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emilie og jeg var der allerede rundt klokken 11 på formiddagen og hadde nesten hele brygga for oss selv. Det var skikkelig digg og jeg merket nesten ikke at det etter hvert ble helt stappet med mennesker rundt meg. Det er vanskelig å beskrive hvor mye folk det var der i går. Folk lå som sild i tønne, men det virket faktisk ikke som om noen brydde seg. Det var så deilig å se! Det var til og med et køsystem for å komme seg opp av vannet for oss som badet, haha. For en gangs skyld var nordmenn skikkelig høflige og formet en kø i vannet som om det skulle vært det mest naturlige i verden. Tenk om vi hadde oppført oss sånn når vi skulle inn på buss og tbane også da dere! Det hadde vært noe. 

Vi ble der helt til klokken fem på ettermiddagen, noe som er ganske imponerende for meg som blir rastløs etter en halvtime. Jeg glemte selvfølgelig å ta med meg bok (igjen)… Heldigvis var Emilie god på å aktivisere meg med bading, toalettbesøk og is-spising, haha. Utover dagen ble vi faktisk en ganske stor gjeng med blant annet Morten og Sofie. Det var så koselig!

Jeg må innrømme at jeg har vært veldig skeptisk til Sørenga. Jeg hater steder hvor det er stappet med mennesker og jeg har hatt inntrykk av at Sørenga er et typisk “se og bli sett”-sted. Etter å ha tilbragt en hel dag der så innser jeg at jeg har tatt grundig feil (derfor bør man alltid prøve ting før man gjør seg opp en mening).

Ja, det er sinnsykt mye mennesker der, men det er alle type mennesker og de aller fleste er opptatt av å kose seg med venner og bekjente, bade og sole seg. Hele opplegget er fantastisk og jeg er så glad for at Oslo har skapt et sted som Sørenga. Her kommer jeg nok til å tilbringe mange dager i løpet av sommeren fordi det å ligge i parken uten tilgang til mat, vann eller hav er virkelig ikke noe for meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

14 kommentarer

Siste innlegg