MORGENPRAT

Reklame | Annonselenker Nelly

Døgnrytmen min er så fantastisk om dagen. Jeg virkelig elsker den. Nå har jeg våknet uthvilt mellom syv og åtte hver eneste dag av meg selv, foruten om i går da jeg sleit skikkelig med å klare å stå opp kvart over åtte. Typisk at det skjer den eneste dagen jeg faktisk må opp tidlig. Heldigvis er den tilbake i dag og det beste er at jeg faktisk skal ta det helt med ro frem til jeg begynner på jobb klokken ett. Det verste er at jeg føler meg elendig. Uthvilt, men elendig.

Det startet vel egentlig i går. Formen begynte å dale, jeg ble ekstremt oppblåst og kvalm. I natt våknet jeg og trodde at at jeg hadde spist i løpet av dagen skulle komme i retur, men heldigvis gikk det over og jeg sovnet igjen. Nå er det følelsen av at noen har kjørt over hodet mitt med en trailer. Om det er pollen eller om jeg faktisk begynner å bli syk er vanskelig å si, men akkurat nå håper jeg på det første. Det blir i alle fall bedre utover dagen og jeg kan ikke bli syk nå.

Såå ja. Da vet dere det, haha. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette, men jeg våknet, fant frem Macen, satt på Sex and the city og begynte å skrive. Nå er det på tide med litt kaffe og en smoothie for å få igang systemet litt, så tror jeg muligens jeg blir liggende her litt til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noen som burde vaske vinduer heheOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nelly har forresten salg med opp til 50% rabatt på masse sommervarer! Sjekk det ut HER.

BLAZER HER / SHORTS HER / KJOLE HER / TOPP HER

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg