BEACH CLUB

Etter åtte timer inne på jobb i går kjente jeg at jeg trengte å gjøre noe hyggelig. Været var helt fantastisk, jeg var sulten og da endte vi fort opp på Aker Brygge. Selv om klokken nærmet seg ni var det kjempevarmt ute og vi satt faktisk på uteserveringen til Beach Club og nærmest svettet ihjel, men det var deilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fjor var Sofie og jeg her sikkert fem ganger i løpet av sommeren. Selv om jeg har en greie hvor jeg skal prøve å spise på nye steder kjente jeg at jeg trengte en mango-burger i går. Det er vel egentlig ikke en mangoburger, men en kyllingburger med mangochutney. God er den i alle fall, særlig med søtpotetchips som tilbehør. T og jeg snakket nesten ikke sammen da vi fikk maten fordi begge var så sultne, haha. 

Vanligvis synes jeg det er litt tiltak å gjøre ting etter å ha vært på jobb i mange timer, men noen ganger er det faktisk helt nødvendig. Særlig når vi er så heldige og har dette nydelige været. Vi vet jo faktisk ikke hvor lenge det varer, så det er bare å nyte så mye som mulig. Heldigvis fikk jeg ordnet meg fri hele helgen så da skal jeg kose meg masse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startet litt omvendt og tok desserten før middagen. Det ligger en 7 Eleven like ved jobben min og jeg satte kursen dit i det jeg gikk ut døren. De har fått mango sorbet! Eller har de kanskje hatt de lenge? Jeg har i hvert fall ikke oppdaget det før nå. For dere som ikke vet det så elsker jeg alt med mangosmak. Mangosmoothie, mango, mangois, mangochutney, mangoyoghurt. Ja, dere tar poenget. 

Jeg hadde egentlig en plan om å holde meg unna alt junk og sukker frem til vi reiser om under to uker, men jeg klarte ikke holde det en dag en gang. Wopsiiii, men det er så koselig med litt Frozen Yoghurt og burger i sola. Særlig det førstnevnte som ikke er så ille i seg selv, men dere ser jo ut i fra bildet at det er mer topping enn yoghurt, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg