SLIK BLIR DU KVITT NATTENS ONE NIGHT STAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som singel er det ikke uvanlig at man hopper til køys med nærmeste fremmede mennesker i håp om litt ekstra kos før leggetid etter en fuktig bytur eller en hyggelig date. Det som er litt kjipt med det er når dere våkner opp dagen etterpå og du ikke blir kvitt fyren som var sjarmerende nok med ølbriller på, men ikke er noe kjæreste-materiale. Med andre ord er han en fyr du vil bli kvitt og det så fort som mulig.

Så hvordan få han til å dra uten å kaste han direkte på dør? Det er ikke alltid like lett, særlig ikke om han snorker i flere timer etter at du har våknet, eller i verste fall er våken og har store planer om kosing, frokost og parkheng sammen med deg. Uaktuelt! Jeg har gjort litt research og kommet frem til x måter du kan bli kvitt one night standet ditt på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJÆRESTEN MIN KOMMER HJEM OM EN HALVTIME. Den er fææææl, men grusomt effektiv. Det er nok ikke så mange one night stands som er gira på å møte en overrasket og antakeligvis ganske så sint kjæreste i døren. Lite vet de om at dette er en løgn, men.. Skal du noen gang se fyren igjen? Nei, så kjør på!

HVOR BOR DU? Hvis du er uheldig tar han det som et hint til å legge ut om livet sitt, men du kan være heldig. Forhåpentligvis gir dette deg muligheten til å komme med noe som “åja, når tenker du deg dit igjen da?” hehehehe. 

BY THE WAY SÅ HAR JEG KLAMYDIA. Hehe, dette dreper nok lysten til å kose. Det er liksom ikke det du vil høre etter å ha tilbragt natten sammen med noen. 

JEG SKAL PÅ JOBB OM EN TIME. Hvis du er heldig utvekslet dere ikke så alt for mange ord dagen før. Det betyr derfor at du kan jobbe akkurat hvor du vil i din fantasi og på en søndag morgen kan det være kjekt å jobbe på en 7-eleven eller en café for eksempel. 

DET ER MIN VASKEDAG I DAG. Så enten kan han hjelpe til, eller så kan han ta hintet og dra fra leiligheten. De aller, aller fleste velger no det siste alternativet, men om du er uheldig og han velger å hjelpe til så går i hvert fall vaskingen raskere.

JEG HÅPER VI LAGDE EN BABY I NATT. Hahah, dette var Sofie sitt forslag og jeg lo høyt. Det er jo en perfekt måte å bli kvitt han på. De aller færreste gutter satser på å bli pappa etter en none night stand, så jeg regner med du vil se han løpe mot døren. 

JEG HADDE GLEMT AT PAPPA KOMMER PÅ BESØK. Oisann, pappa kommer visst for å hjelpe meg med noe greier. Hehe, han vil du ikke møte på for å si det sånn! Igjen litt føl, men hvis fyren ikke tar normale hint så er det ingen vits i å spare på kruttet. 

NÅ MÅ DU DRA. Ah, ærlighet. For dere som er tøffe nok så er det jo like greit å si det som det er. Nå er det på tide for han å dra hjem slik at du kan få sove videre, vaske leiligheten, ta en dusj, se på Netflix eller hva enn du vil bruke søndagen din på – uten han. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

29 kommentarer
  1. Eller at, jeg er venninne med hu Andrea fra Paradise Hotel. Hu kommer en tur innom om en time, enda en grunn til å forlate leiligheten!

  2. La oss ha one night stand da;) du trenger ikke å komme med noen unnskyldninger, skal bare knulle deg og stikke:) du er ikke verdt annet uansett

  3. Når man er gift, Samboer og har kjæreste må man og skal man absolutt aldri noensinne når man er i et forhold ha noe One Night Stand Nei. Neitakk

  4. Det er helt utrolig at slike mennesker som dere, nordmenn, snakker om de “undertrykte” damene med hijab og rakker ned på Muslimene. Se på dere selv først. Dere er ikke verdt noe. Dyr er bedre enn mennesker som dette her. Ett ord å beskrive dere som har ONS: horer.

  5. Anonym 14.10: vi ønsker bare å velge selv, ikke leve etter noen tusen år gamle bøker. Det er greit at du vil det, men ikke prakk det på andre.

  6. Litt kjedelig å komme med sånne unnskyldninger som kan møte deg selv i døra. Ærlighet, eller ting som vaskedag er jo bedre å komme med. Det finnes jo folk med moralske kompass som ikke er kjempekeen på å gjøre noen utro.

  7. Tipper de fleste du treffer på byen tar det som en selvfølge at de kan gå når de har fått sitt. Muligens håper de på ei brødskive og litt fløytespill når de våkner, men alle går hjem frivillig så fort hjernen er på igjen!

  8. Eller så kan du si jeg er egentlig en mann, jeg var fanget i en guttekropp så jeg opererte og går på hormoner 😀

  9. Tenk hvis du kunne begynne å skrive om noe annet enn sex og sexrelaterte ting.. Dette begynner å bli gammelt..

  10. Oggi, en dag kommer du til å forstå at disse bøkene ble åpenbart av Gud men da er det for sent. Gud er lyset, Gud er livet 🙂 Du aner ikke hva du går glipp av ved å ikke tro på Ham. Lykken finnes bare i troen. Hva er galt med å være gift med den man elsker og ikke **** rundt egentlig?
   Guds bøker viser til den rette vei.

  11. * definisjon av hore: den som har sex utenom ekteskapet, betalt / ubetalt / edru / ful det gjør ingen forskjell. Livet er langt enklere enn deres politisk korrekthet. Kunne vi dra 100 år tilbake i tid, ville deres mormormormor sagt det samme. Gift deg 🙂

  12. Det er sikkert morsomt med klamydia, men husk at det er straffbart å ha sex med noen, dersom man har påvist kjønnssykdom og ikke varsler.
   Utrolig barnslig og naivt å si at du håper å lage barn med noen og håper at de stikker av det. Blir det like gøy den dagen du blir gravid, og han ikke vil ha noe med barnet å gjøre?
   Du kan heller si at eksen og dattra di kommer om noen timer.
   Det går alltid å planlegge med en formiddagstur dagen derpå, som gir deg tid til kaffe og frisk luft, og selv om nattens besøk blir med på det; så kan du kvitte deg med han på turen.

  13. Hvorfor skal folk gjøre ting så komplisert.
   Vil du bli kvitt en one night stand så ber du dem dra hjem rett etter man er ferdig. Eller så går man hjem uten å ligge over.

  14. Du er helt rå, you go girl. Hvor mange har du ligget med? Jeg er 19-år og jeg har ligget med 33 gutter, er det mange? Hvordan går det med vaginismen?

  15. Elise: Thanku!!! Det vil jeg ikke røpe på bloggem, håper på forståelse for det 🙂 Jeg synes ikke vi skal henge oss så opp i antall jeg! Kos deg og nyt livet, ha sex så lenge du føler deg klar, trygg og vil ha sex. Det kommer et innlegg om det snart 😀

  16. Jeg ler meg i hel av alle disse religiøse menneskene som kommer og kommenterer. Veldig høytidelig mange skulle ta dette innlegget.

  17. Kjempekult innlegg! 😀
   [..-Og du anonyme som uttrykker en sånn forakt for det folket som har tatt deg imot, og latt deg få ta del i de godene landet vårt har å by på, står fritt til å reise tilbake dit du kom fra når du vil! Der vil du slippe å møte på en eneste av oss som du omtaler som horer, og viktigst av alt, vil en som ville gitt høyrearmen for det privilegiet et liv i Norge innebærer, få den plassen du opptar..]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg