EN DAG PÅ NUSA PENIDA

Reklame | annonselenke Nelly

Da vi var på Bali dro Emilie og jeg på en dagstur til Nusa Pendia. Jeg har sett masse bilder derfra og så for meg et ordentlig paradis.

Vi måtte opp halv seks på morgenen fordi vi ble hentet en time senere, deretter ventet en time i bil for å komme til havnen før båten fra Bali over til Nusa brukte cirka en times tid. Da vi ankom havnen ble vi møtt av en lang lys strand og turkisblått hav. Det var så vakkert! Ja, også guiden vår da. Han skulle vise oss rundt på øya og vi hadde valgt ut hvilke steder vi ville besøke på forhånd. Hos oss falt valget på Trehyttene, Diamond Beach, Atuh Beach og Kelingking.

Guiden vår var supersøt og hjelpsom! Vi hadde booket en privat tur slik at vi kunne ta alt i vårt tempo. Vi startet med trehyttene som etter min mening var ekstremt overvurdert.

Det var en trehytte, du kunne klatre opp på stigen og ta et bilde for rett under førti norske kroner og det var liksom det… Jeg fikk tatt bilde ved utsikten da, så sånn sett ble det jo noe ut av den delen også haha. Det var selvfølgelig kø med folk som skulle opp og se, noe jeg forstår, utsikten var fantastisk. Bare se på bildet under her… Så nydelig!

Det jeg la merke til med denne øya som overrasket meg veldig er at selve øya er ganske kjedelig. Den er overhodet ikke frodig, det er nesten som en liten ørken og det er kun rundt øya, altså langs havet hvor det faktisk er skikkelig fint.

Så jeg som ikke hadde sett annet enn Instagrambilder og trodde at hele øyen var fantastisk flott ble litt overrasket, men altså det gjorde jo ingenting.

KJOLE HER 

Vi dro for til Kelingking. Denne har jeg sett masse bilder av og man kunne velge å gå ned til stranden og til stedet hvor man får de bildene som typ alle legger ut på Instagram (som var min opprinnelige plan, hello dette var en Instagram-tur), men det tok førti minutter ned og en time opp igjen hvis man gikk raskt. Vi hadde allerede to lange ned- og oppstigninger i beina med stekende sol over hele kroppen og kjente at det var virkelig ikke verdt en runde til.

Sååå vi stod i kø for å få et bilde fra toppen der, hehe. Det ble ikke noe eksepsjonelt, men vi har da i hvert fall vært der. Det var kult, men ja.. Ikke så spesielt.

Så var det Diamond beach og jeg fikk mitt planlagte bilde i tappen ned til stranden! Veldig fornøyd der altså. Guiden mente det ikke var noe vits i å gå ned dit hvis vi ville bade, så vi gikk heller på andre siden og fikk slappet av i en halvtimes og jaggu fikk vi oss et bad også!

Helt ærlig, jeg var der for å ta bilder til blogg og Instagram. Emilie ville se på øya, men vi var begge enige om at det ikke er noe vi ville gjort igjen. Det var et helvete å få tatt bildene fordi det var stappet med folk som oss (meg) som skulle ha Instagrambildene sine, vi var der midt på dagen og det var kokvarmt og omtrent ikke skygge noe sted, man måtte gå minst en kilometer oppover i en bratt trapp etter å ha gått ned til de forskjellige stedene for å få disse bildene (føler meg ikke veldig digg og bildeklar når jeg har svettet som en gris i en time) og selve øya var ikke veldig spesiell. Da synes jeg det er mye finere i Canggu der vi var, ja bortsett fra selve strendene da.

Så skal man dit for å ligge på en digg strand en dag så kjør på! Skal du dit for å ta bilder så ville jeg helt ærlig droppet det. Det finnes så mange fine stede hvor du ikke må svette ihjel eller stå i kø.

Vi avsluttet dagen på en beach bar ved havnen og det var helt ærlig høydepunktet mitt i løpet av dagen! Som dere ser fikk jeg meg en venn, superkoselig!

Så det var altså mitt inntrykk og min opplevelse av Nusa Pendia. Jeg tror det er helt annerledes om man drar dit for å slappe av og kose seg på en strand, men uansett så er folk forskjellige og kanskje noen elsket det selv om jeg ikke var så imponert. Alt i alt en grei tur 🙂 Jeg har i hvert fall lært at jeg skal styre unna de typiske Instagram-stedene fordi det der orker jeg ikke igjen, haha.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg